Montaz okien to tak zawodowo. A z wyksztalcenia elektronik i amatorsko bawie sie w naprawe sprzetu a hobby to lotnictwo i nietrudno sie domyslec co wychodzi z polaczenia samolotow i fotografowania... [same problemy kolo lotniska... he he].
Montaz okien to tak zawodowo. A z wyksztalcenia elektronik i amatorsko bawie sie w naprawe sprzetu a hobby to lotnictwo i nietrudno sie domyslec co wychodzi z polaczenia samolotow i fotografowania... [same problemy kolo lotniska... he he].
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
mój kolega - powiedzmy informatyk - pracował kiedyś w firmie farmaceutycznej Galxo Welcome w dziale czopków - też ładna nazwaZamieszczone przez minek
![]()
pozdro.,
m.
foto to hobby od dawna (od zenita), jednak obecnie mała własna firma + rodzinka i dzieci = faktyczny brak czasu, tzn. o ile uda mi się gdzieś wyrwać i popstrykać, to już na pewno nie mam czasu na porządną obróbkę efektów![]()
pozdro.,
m.
No a ja studiuję architekturę na Politechnice Krakowskiej, niebawem będę kończył również Informatykę w Nowym Sączu (w obecnej chwili mam tam dziekankę, aby jakoś sobie poradzić na architekturze i nie ciągnąć 1000 rzeczy na raz)... Poza studiami - w chwili obecnej - praca - projektuję kominki i piece kaflowe. W wolnych chwilach górki, współpraca z ciekawymi ludźmi - ze Strażą Graniczną włącznie, rower, wspinaczka, żeglarstwo - słowem to co uznane, za dosyć popularne sporty 'ekstremalne'
a także grafika 3D - wizualizacje architektoniczne, postprodukcja otrzymanych materiałów w PS itp... Czyli na koniec - za dużo roboty nie w tym chwilach kiedy potrzeba...
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
hehe, niezłe. No ale jak już mamy być dokładni, to dział sie nazywa Chasis, Ride Dynamics - Suspension Systems, więc nie da się tak łatwo przełożyć na informatyczne 'zwisy" bądź inne ciekawe skojarzenia ;-)Zamieszczone przez mxw
No to moze i ja sie pochwale co robie.
Do dopelnienia wyksztalcenia matematycznego pozostalo mi napisac prace magazynierską.
Cytujac znanego dziennikarza "zarabiac w duzym banku..." - no wiec wlasnie zarabiam pomagajac zwyklym ludziom opanowac tajniki robienia przelewow bez wychodzenia z domu, czyli dzial helldesku ;-)
Moje hobby to...fotografia (a to niespodzianka) , awiacja, astronomia, kosmologia i szeroko pojete komputery.
Żony na razie brak, choc jedna juz sie powaznie przymierza.
Czasu na robienie zdjec jak zawsze brakuje, a na ich obrobke to juz wogole nie ma, eh co zrobic :-)
W tym roku magisterek z Psychologii Spolecznej - specjalizacja "REKLAMA"
Jestem grafikiem komputerowym i z tego sie utrzymuje
Fotografia - hobby ale potrzebne do zawodu.
Totalne hobby - gitara elektr. klasyczna a w szczegolnosci BASS
Podoba mi się ten wątek - robicie ciekawe rzeczy w zyciu. Ja pracuje jako programistka i jako nauczyciel akademicki tegz samego. Przy dwoch etatach bywa ciezko ze znalezieniem czasu na pstrykanie, jak nam wszystkim zreszta. Odbijam sobie gdy wyjezdzam. Niestety uprawiane wczesniej paralotniarstwo zawiesilam :-( Teraz zostało fotografowanie glajciarzy :-) Mamy tu jakichs na forum?
Pracuję w szkole, jestem nauczycielem wychowania fizycznego. Pasja to siatkówka, dlatego kupiłem aparat. I w tym roku żałowałem, bo w Starych Jabłonkach zamiast oglądć grę robiłem zdjęcia.