Strona 10 z 56 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    wic co tam mierzyles - cos z optyki? atomow? he? (doswiadczenie?)
    rentgenografia strukturalna czyli robiłem zdjęcia cząsteczek... Straszna nuda Aczkolwiek sprzęt tez ciekawy, kamera CCD ukazująca to co zarejestruje sonda niskotemperaturowa (ciekły azot). Swojego czasu to była rewelacja - dzisiaj standard, kosztowny, ale standard.

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

a ja student kiedys w szczecinie, teraz koncze prawo w gdansku...zaocznie, wiec czasu mnostwo...

oprocz tego porady prawne, nurkowanie, tenis i oczywiscie fotografia, ktora czasem tak wciagnie, ze czlowiek nie mysli o sesji egzaminacyjnej

ale dzieki fotografii, corazz bardziej czlowiek wciaga sie w sztuke, pochlania go to... ale to juz na osobny temat.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez tomsong ; 29-08-2005 o 23:57

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Niby tak, ale nie w Hameryce. Tutaj maja tak gesto porabane jednostki ze glowa boli. Juz wole Torry (bo o Pascalach to nikt tu nie slyszal) niz ich lokalne wynalazki jak "funt na cal kwadratowy". To dopiero jest dziki szal jak sie cos takiego widzi.

Bogu dzieki ze przynajmniej nanometrow nie zamienili na jakies ulamki cala...

A poza tym - odleglosc w milach, wzrost w stopach i calach, masa w funtach/uncjach, piwo w "cieklych uncjach", paliwo w galonach, temperatura w fahrenheitach. Ech, co za kraj...
    No, a sila w kipsach. No i oczywiscie cal dzieli sie na szesnaste czesci. Koszmar jezeli myslisz w mm, cm i metrach, ale jak przestajesz przeliczac to jest do zniesienia.
    Ostatnio edytowane przez Pietro ; 30-08-2005 o 05:11
    Idzie Panie nowe....

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No to ja widzę, że jestem "nietechnicznej mniejszosci";-) Skonczyłem ekonomię w Szczecinie i urban management w rotterdamie. Na codzień zajmuję się planowaniem rozwoju regionalnego w UM, ale mam nadzieję, że się to już niebawem zmieni... Szukam pracy, bo co z tego, że mam 2xmgr, niektóre języki trochę opanowane, skoro zarabiam mniej niz średnia krajowa....... Fotografię odkryłem - jako "zajęcie towarzyszące" podrózom, a teraz nie tylko chce dokumentowac, ale rozwijać sięw tym kierunku, jak na upartego samouka przystało;-)

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

I ja także student...
    I roku kulturoznastwa na UAM i II roku (mam nadzieję, po Kampanii wrześniowej ) fotografii w Wielkopolskiej Szkole Fotografii. Dorabiam jako fotograf i wychowawca na koloniach.
    Hobby: (tu Was zaskocze ) fotografia , a także muzyka - w tym gra na bębnach afrykańskich i kubańskich, sport i harcerstwo
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja ekonomista, 2 etaty + korepetycje z hiszpana. Na fotografie malo czasu zostaje, ale jak jest to wykorzystuje go na maxa

Jako dodatkowe hobby chyba bedzie jazda konna (w weekend byly juz pierwsze sukcesy na "kopytach")
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

A ja, cóż... Fotoreporter już x lat, do tego praca w teatrze, Urzędzie Miasta ( www.tarnow.pl - zapraszam) i dla wydawnictw reklamowych. Taka mała firma jednoosobowa :-)

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

A witam Pana Pawła

Zajmuję się prowadzeniem portalu miejskiego - generalnie informatyk ze mnie
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 30-08-2005 o 08:50
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Production Support Officer w Citibanku Handlowym - czyli mniej wiecej pierwsza linia kontaktu pomiedzy wszelkimi uslugami IT (technicy, administratorzy, wdrozenia) a managementem.
    Studiowalem Computer Science = informatyka w jez. angielskim na Politechnice Warszawskiej.
    Hobby to muzyka (gitara od dawna, kiedys rowniez rozne music makery), gry komputerowe (strategia, fpp).
    Rodziny wlasnorecznie zalozonej (żona, dzieci) na szczescie jeszcze brak, wiec troche czasu i pieniedzy na hobby pozostaje bo pracy do domu nie przynosze

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Witam i ja Szanowne Kolezenstwo z mojego rodzinnego Tarnowa.
    Idzie Panie nowe....

Strona 10 z 56 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów