Phi, co tam takie zabawki.Zamieszczone przez KMV10
Przyszłość siedzi w GRIDach :P
--
(GRID software developer)
Phi, co tam takie zabawki.Zamieszczone przez KMV10
Przyszłość siedzi w GRIDach :P
--
(GRID software developer)
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
studiuję informatykę (jak zdaje się połowa Polski). W pracy webdeveloper z konieczności, poza pracą z zainteresowania administrator unixowy (zdaje się że w informatyce działki najmniej dochodowe, no ale cóż ... lubię je). Dodatkowo wpadam właśnie w nałóg fotografowania.
tytul technika farmaceutycznego - ale nie pracuje w zawodzie
studuje ochrone srodowiska
pracuje w najwiekszym szpiatalu w polsce jako inspektor BHP
hobby ruch
Opisz nam jak czyścisz matrycęZamieszczone przez djtermoz
Wcale nie czyszcze bo "optyka" jest niewymienna, calosc szczelna, pracuje w prozni rzedu 10^-5 Torra wiec problem kurzu nie istnieje...Zamieszczone przez Slaw
studiuje elektrotechnikę na Pol. Śl w Gliwicach, a zainteresowania oprócz foto to: muzyka celtycka, hodowla róż, marynistyka i Pratchett
u mnie w sumie monotematycznie.. pracuje w sklepie foto (fotojoker), a hobby wiadomo - fotografia(kiedys bylo wedkarstwo.. ale zeszla na dalszy plan na rzecz fotografii). w wolnym czasie pomyslodawca, wspolzalozyciel i v-ce prezes bialostockiej grupy fotograficzniej
![]()
od poltorej miesiaca mam samochod, wiec w pewnym sensie to tez jakies hobby..
z wyklsztacenia jestem ekonomista, co mial byc informatykiemale ze tych jak mrufkuf albo jablkuf anotnufkuf.. wiec ...
mam tylko nadzieje ze nie ma takich lekarzy jak ja jestem ekonomista
slaw, moj ojciec zajmuje sie tym samym co ty, ale tu w B-stoku..dzis mial kontrol z centrali z pepsico.. ale chyba wszystko poszlo tak jak trzeba
![]()
Z wyksztalcenia geograf, pracuje w IT w stanach. Oprocz foto inne hobby to chyba glownie 4WD i narty. Oprocz tego od okolo 6 lat uruchamiam serwis fotograficzny w necieZamieszczone przez Reno
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.