Strona 47 z 56 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam!
    Pracuję w pewnej firmie florystycznej. Zajmuję się szeroko rozumianymi dokumentami reklamowymi w firmie, począwszy od katalogu wewnętrzego przez różne reklamówki i broszurki reklamowe, po obszerne katalogi 200 stron A4 dwa razy do roku. W ofercie jest ponad 10 000 artykułów, no i ktoś musi robić tym kwiatkom, drzewkom, roślinkom zdjęcia, więc fotografia wyszła tak jakoś naturalnie. Ale mam ambicję robić to na własną rękę w niedalekiej przyszłości.
    Prywatnie wolę fotografować co innego
    C-F-K - forever

Domyślnie

A ja po wielu próbach i zawodach: budowlanka, grabarz, rzeźnik, ochroniarz, czy pracownik sezonowy u braci zachodniej wylądowałem zgodnie ze swoim wykształceniem w szkole. I tak uprawiam przeze mnie uwielbiany zawód a przez wielu dziadoszony i znienawidzony może nie tyle zawód co grupa zawodowa, jak powszechnie pewnie wiecie u nas w Polsce wszyscy znają się na wszystkim najlepiej Więc uczę naszą młodzież orientacji i sprawności fizycznej . Nie ma litości
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Bywalec Awatar Elajasz
    Miasto
    Żmigród/Wrocław

Domyślnie

no to jak odgrzane to i ja
    jeszcze student i niestety juz niedlugo, a oprocz tego 'informatyk' w IBDiM i konstruktor w Danieli Wean United
    z hobby to foto i domowki a kiedys capoeira, ehhh...
    Galeria na CB

Domyślnie

Liznolem pare szkol, w roznych kierunkach, od elektroniki i mechaniki po informatyke, zawodowo jestem grafikiem, glownie na potrzeby druku, na drugim etacie robie zdjecia, i z tym drugim tematem wiaze wieksze nadzieje na przyszlosc :P

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

No to i ja coś o sobie napiszę. Jestem absolwentem m.in Politechniki Śląskeij (bardzo mało tu absolwentów) na Wydziale Eneretycznym , czyli tzw inż. energetyk.
    Pracuję w "swoim" zawodzie w pewnej polskiej elektrowni.
    Oczywiście moim hobby jest fotografia , choć efekty jak narazie są mizerne , ale mam nadzieję ,że się poprawię ...
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Elbląg

Domyślnie

Przebrnąłem przez cały wątek i będę oryginalny: jestem...listonoszem. Fotografią interesuję się i zajmuję się zawodowo kilkanascie lat; na slubach i komuniach zarabiam na sprzęt. Dorywcze hobby to wędkarstwo, ale ostatnio to tylko teoria /brak czasu/.

Bywalec Awatar tigerstyle
    Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Witam. Ja od ponad 3 lat siedzę w Bournemouth w UK. Zajmuję się sprawdzaniem jakości raportów, które otrzymują klienci, branża IT. Fotografia przede wszystkim hobby, ale 'fuchy' też są regularnie.
    Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Witam... Widze, że sporo tutaj informatyków/programistów na forum. Bo ja jestem w trakcie tworzenia pracy mgr a raczej jej czesci praktycznej
    Mogę liczyć na pomoc forumowiczów??? Z dziedzin takich jak :

- C# (FTP / MySQL obsluga tych 2)
    - Javascript/jQuery + PHPv4 (AJAX uzywam Sajax)
    - CSS

Mam nadzieję, że też będzie mnie stać na Lki Po obronie we wrześniu
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

To moze odgrzeje temat, bo ciekawy

Jesli o mnie chodzi, to rozne rzeczy w zyciu robilem, robie i mam nadzieje robic nadal. Placilimi mi za bycie pomocnikiem elektryka, potem elektrykiem, kierowca w pewnej firmie budowlanej, potem chwile handlowalem trumnami (tak tak..), robilem baze danych "klientow" cmentarza, w serwisie rowerowym sie obracalem, zajmowalem sie takimi *******ami jak zaswiadczenia o niekaralnosci, KRS, zdarzalo sie przygotowywac jakies tam materialy reklamowe do druku, wykonywalem pomiary i daignozowalem nawierzchnie kolejowe w roznych miejscach naszego jakze dziwnego kraju, (teraz mniej oryginalna czesc) bywam łebmajstrem, chyba od 6 lat administruje niewielka osiedlowa siecia komputerowa (okolo 80 użyszkodników), administruje sobie serwerami roznymi.. no i narazie tyle :>
    W temacie hobby tez sporo sie u mnie dzialo/dzieje.
    Bylo: modelarstwo karton i plstik, przez chwile RC, gry bitewne, dawno dawno temu wedkarstwo.
    Jest: zeglarstwo, raczej srodladowe, rower (nie tak czesto jakbym chcial), dosc intensywnie paintball i ostatnio offroad.

Tyle jesli o mnie chodzi8)

A zapomnialbym... zdjecia robic lubie
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Dopiero zaczyna Awatar -MM-
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Skoro temat odgrzany to może i ja naskrobię:
    Absolwent wydziału Nauk Technicznych (mechanika i budowa maszyn). Na studiach byłem barmanem, w weekendy dorabiałem grając z zespołem muzę z ameryki południowej (Guantanamera, El Condor Pasa itd.). Od 6 lat pracuje jako mechaniczny konstruktor-technolog wojskowych generatorów prądotwórczych dla armii U.S., U.K.

Strona 47 z 56 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów