Strona 46 z 56 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez In-victus Zobacz posta
    A co,jest jeszcze trudniej niż mi się wydawało?
    nie, powodzenia w dobrym tego słowa znaczeniu, no życzę ci zebyś trafił jak najlepiej:-P

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    zarabiam jak na siebie caliem sporo, a na innych nieiwem.

wiem ze dizeki tej pracy moglem kupic 40D i splacic je w 4 miesiace - srednio odczowajac splate aparatu
    Żenada... Tytuł wątku jest co robimy a nie ile zarabiamy i w ile dni spłacamy 40D, szczególnie że każdy w temacie zarobków może dowolne głupoty wypisywać...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Żenada... Tytuł wątku jest co robimy a nie ile zarabiamy i w ile dni spłacamy 40D, szczególnie że każdy w temacie zarobków może dowolne głupoty wypisywać...

Wogole nie rozumiem czemu sie tak wzburzyles o_O generalnie napisalem czym sie zajmuje zgodnie z tematem watku.

Nie pialem ile za rabiam w przeciwienstwie do niektorych osob w tym watku tylko jak to wyglada nawiazujac do poprzednich postow. wiec moze zwroc raczej uwage na caly kontekst rozmowy...

CZYTANIE CZYTANIE i jeszcze RAZ CZYTANIE

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Trochę odgrzebie temat.

Z wykształcenia teolog nigdy zresztą nie pracujący w swoim zawodzie. Od początku tzw. "kariery zawodowej" lądowałem w zasadzie w tym samym dziale, tj. obsługi klienta w firmach eksportujących do sąsiadów zza Odry. Przez ostatnie 5 lat prowadziłem dział reklamacji w firmie meblarskiej - robota cholernie mało wdzięczna. Jako, że w tym czasie charytatywnie podjąłem się fotografowania produktów które produkujemy, udało mi się na podstawie dotychczasowego "dorobku" zareklamować siebie w centrali firmy i mam już za sobą pierwsze normalnie płatne sesje foto. Wszystko idzie w dobrym kierunku, jestem więc tuż tuż przed założeniem własnej firmy właśnie na potrzeby współpracy/rozliczeń z moimi pracodawcami. Poza fotografią produktową rozwijam się także w temacie ślubów. Fotografia jest w tej chwili moją główną i największą pasją. Dziękować Bogu - zaczyna ostatnio przynosić dochody i żonka sama namawia mnie na inwestycje w sprzęt Poza tym jestem zapaleńcem paintball'a.

Pozdrawiam

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

To ja dopisuje.

Tech-informatyk. Obecnie sprzedawca-handlowiec/kierownik Oczywiscie branża zwiazana z zawodem.A po drodze było haha ślusarz,spawacz,obsługa maszyn do wyrobów metalowych itd., technolog robót wykończeniowych,budowlaniec oraz wiele innych prac a i elektryk przez chwilke;p Wszystkiego się można nauczyć tylko na wszystko potrzeba czasu.

W naszym kraju tak już jest,że mało osób pracuje w swoim fachu

Pozdrawiam

Domyślnie

No to może jeszcze ja... dziennikarz. Aktualnie Polska Głos Wielkopolski, Tygodnik Wągrowiecki, Tygodnik Pilski, naszemiasto.pl

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k.y.h Zobacz posta
    Witam

Jestem archiektem (oj niewielu nas tutaj,pozdrawiam)
    No nie jest tak żle
    Razem ze mną jest już chyba czterech + jeden student

gotrek
    Guest

Domyślnie

No to może i ja się dopiszę Jestem inż. informatyk (piszę właśnie pracę mgr) i jakimś cudem pracuję w swoim zawodzie a wcześniej było: sprzedawca w sklepie RTV, pracownik BOK'u w firmie sprzedającej usługi teleinformatyczne, operator cyfrowych maszyn do obróbki odlewów (to chyba wszystko jak na razie).

Domyślnie

a ja student jakze popularnych ostatnio stosunków miedzynarodowych..
    w miedzyczasie dorabiabnie w sklepie alpinistycznym w Krakowie i wiele innych zajec (gitara,deskorolka,dziwczyna,perkusja itp)

ale na focenie o dziwo znaduje czas.. jak na razie tzeba miec jakies priorytety
    www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Systemy wizualizacji procesów przemysłowych (technologicznych). Goście oprogramowują sprzętowe sterowniki PLC, a ja staram się to pożenić z człowiekiem (technologiem) w sposób jak najbardziej optymalny, wydajny i estetyczny na PC
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Strona 46 z 56 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów