Wogole nie rozumiem czemu sie tak wzburzyles o_O generalnie napisalem czym sie zajmujezgodnie z tematem watku.
Nie pialem ile za rabiam w przeciwienstwie do niektorych osob w tym watku tylko jak to wyglada nawiazujac do poprzednich postow.wiec moze zwroc raczej uwage na caly kontekst rozmowy...
CZYTANIE CZYTANIE i jeszcze RAZ CZYTANIE
Trochę odgrzebie temat.
Z wykształcenia teolognigdy zresztą nie pracujący w swoim zawodzie. Od początku tzw. "kariery zawodowej" lądowałem w zasadzie w tym samym dziale, tj. obsługi klienta w firmach eksportujących do sąsiadów zza Odry. Przez ostatnie 5 lat prowadziłem dział reklamacji w firmie meblarskiej - robota cholernie mało wdzięczna. Jako, że w tym czasie charytatywnie podjąłem się fotografowania produktów które produkujemy, udało mi się na podstawie dotychczasowego "dorobku" zareklamować siebie w centrali firmy i mam już za sobą pierwsze normalnie płatne sesje foto. Wszystko idzie w dobrym kierunku, jestem więc tuż tuż przed założeniem własnej firmy właśnie na potrzeby współpracy/rozliczeń z moimi pracodawcami. Poza fotografią produktową rozwijam się także w temacie ślubów. Fotografia jest w tej chwili moją główną i największą pasją. Dziękować Bogu - zaczyna ostatnio przynosić dochody i żonka sama namawia mnie na inwestycje w sprzęt
Poza tym jestem zapaleńcem paintball'a.
Pozdrawiam
To ja dopisuje.
Tech-informatyk. Obecnie sprzedawca-handlowiec/kierownikOczywiscie branża zwiazana z zawodem.A po drodze było haha ślusarz,spawacz,obsługa maszyn do wyrobów metalowych itd., technolog robót wykończeniowych,budowlaniec oraz wiele innych prac
a i elektryk przez chwilke;p Wszystkiego się można nauczyć tylko na wszystko potrzeba czasu.
W naszym kraju tak już jest,że mało osób pracuje w swoim fachu
Pozdrawiam
No to może jeszcze ja... dziennikarz. Aktualnie Polska Głos Wielkopolski, Tygodnik Wągrowiecki, Tygodnik Pilski, naszemiasto.pl
No to może i ja się dopiszęJestem inż. informatyk (piszę właśnie pracę mgr) i jakimś cudem pracuję w swoim zawodzie
a wcześniej było: sprzedawca w sklepie RTV, pracownik BOK'u w firmie sprzedającej usługi teleinformatyczne, operator cyfrowych maszyn do obróbki odlewów (to chyba wszystko jak na razie).
a ja student jakze popularnych ostatnio stosunków miedzynarodowych..
w miedzyczasie dorabiabnie w sklepie alpinistycznym w Krakowie i wiele innych zajec (gitara,deskorolka,dziwczyna,perkusja itp)
ale na focenie o dziwo znaduje czas.. jak na razietzeba miec jakies priorytety
![]()
www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...
Systemy wizualizacji procesów przemysłowych (technologicznych). Goście oprogramowują sprzętowe sterowniki PLC, a ja staram się to pożenić z człowiekiem (technologiem) w sposób jak najbardziej optymalny, wydajny i estetyczny na PC