Absolwent Politechniki Wroclawskiej, kieruje dzialem testow w firmie produkujacej oprogramowanie
Absolwent Politechniki Wroclawskiej, kieruje dzialem testow w firmie produkujacej oprogramowanie
Korpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)
OOo co ja widzę, sami inżynierzyAż mi głupio
...
Wykształcenie - Zawodowe ( fotograf )
Praca UK - póki co magazynier, dobrze, że chociaż na sprzęt jest - w przyszłości fotograf profesjonalnie
Hobby - przede wszystkim sport jak mówią niedorozwinięty Pele
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Student Politechniki we Wrocławiu kierunek energetyka. Hobby to fotografia, wędkarstwo oraz budowa i projektowanie(jakie to wielkie słowo) układów elektronicznych (wzmacniacze akustyczne i inne „bajery” związane z tym).
Ja jestem uczniem klasy maturalnej II lo w moim mieście - Ostrowcu (najlepsza szkoła btw.) kierunek mat-inf. Chcę studiować finanse&bankowość.
W czasie wolnym poza foceniem ofc.gitara, xc, tenis ziemny, narty
Ok, czas na mnie
Rozpocząłem właśnie studia na Elektronice Telekomunikacji i Informatyce na Politechnice Gdańskiej (kierunek: elektronika i telekomunikacja, specjalność: tak sobie myślałem, że sieci komputerowe).
Od 13 roku życia chciałem być fotografem, ale w Polsce stawki są głodowe i moje marzenie utrzymania wymarzonej przyszłej drużyny koszykarskiej (chcę mieć 5 dzieci) ległoby w gruzach
Poza tym z czegoś trzeba być mgr. a telekomunikacja obok foto też mnie interesuje.
Razem z ojcem prowadzimy firmę eksportującą części zamienne do urządzeń*okrętowych, niedługo wprowadzamy do sprzedaży urządzenie zamieniające brudną wodę na pitną (www.doe.pl)
W pracy robię zdjęcia urządzeń, www, grafika (reklamówki, papiery firmowe, wizytówki, ostatnio nawet projekt taśmy) i dużo jeżdżę samochodem
Dodatkowwo dorabiam robiąc zdjęcia paznokci i ślubów (moje ulubione zajęcie)
Jeżeli podejście do fotografii byłoby inne w tym rąbniętym kraju to z całą pewnością robiłbym TYLKO zdjęcia
tak btw. murem stoję za unixem, dużo gram w kosza, i śpię średnio po 5 godzin dziennie...
Pkt 8 regulaminu forum
Technik elektronik z wyksztalcenia.
Aktualnie od kilku lat sciagam koty z drzew jako strazak zawodowy,ratownik,paramedyk,kierowca,pletwonurek.
Co do hobby to kiedys szybownictwo,aktualnie nurkowanie,rower,moja praca oraz obecnie fotografia ot tak zeby pracy do glowy sobie nie przybierac.
Pozdrawiam
kucharzo-ciastkarzo-piekarzo-pizzer
Wykształcenie obecnie zawodowe. Średnie w trakcie
Komputery (linux rox) foto, chemia i gastronomia.
Moja kobieta mówi natomiast o moich zainteresowaniach: "Aparaty, alkohol i gołe baby" :P
Pozdrawiam serdecznie.
Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
30D, 33, 50 1.8, 28-105 3.5-4.5, 70-210 4.5 [m42], 430ex
Jestem po Rehabilitacji i przez pierwsze 10 lat pracowałem na Oddz.Ortopedii w Szpitalu na Lindley'a.
Pózniej 10 lat własna firma a od 2 lat pracuje jako dyr.sprzedaży d firmie handlowej.
Czasu na fotografowanie coraz mniej ale staram sie sobie jakos radzić.
Tomek
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
Z wykształcenia magyster od instalacji wod-kan i cieplnych (u nas na wydziale sie na nas mówiło z rosyjska "wod-kanalia"). Z zawodu od jakiegoś czasu szef firmy ciepłowniczej. Stąd notoryczny brak czasu na focenie, ale staram sie to nadrabiac na wyjazdach służbowych he he ;-)
chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF![]()
![]()
:rolleyes: