Współpracuję z Polską Agencją Prasową i Gazetą Wyborczą w Częstochowie oraz łapię różne fuchy reklamowe i weselne. Niedługo pora pomyśleć o etacie albo firmie i tego się boję najbardziej.
Interesuję się rajdami samochodowymi i fotografią prasową.
Współpracuję z Polską Agencją Prasową i Gazetą Wyborczą w Częstochowie oraz łapię różne fuchy reklamowe i weselne. Niedługo pora pomyśleć o etacie albo firmie i tego się boję najbardziej.
Interesuję się rajdami samochodowymi i fotografią prasową.
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
Skończyłem Akademię Ekonomiczną w Poznaniu – specjalność bankowość.
Pracuje w Departamencie Zagrożonych Należności Gospodarczych Banku Millennium S.A. i zajmuję cię restrukturyzacją i windykacją dużych przedsiębiorstw.
Fotografia czysto hobbystycznie, niemniej jednak lubię jakość, nawet jeśli na siebie nie zarabia.
Z wykształcenia: mgr inż. informatyk
Z zawodu: programistka z 3-letnim doświadczeniem![]()
Freelance. Czyli praca od 6 rano do 18tej wieczorem a czasem i w nocy. Zamiast jednego szefa - dzisiątki szefów czyli klienci. Projekty graficzne, przygotowanie do druku. Gazety. I generalnie zero urlopu bo w urlop się nie zarabia ;-) Ale nie narzekam. Jest ok. Czasem do tego trzeba pofocić, żeby był komplet. :-)
A ostatnio z uwielbieniem zajmuję się patrzeniem jak rośnie taka jedna śliczna laseczka (ma już 8 tygodni).
Dobra, to może i ja coś o sobie napiszę :-)
Z wykształcenia inżynier informatyk ze specjalizacją bazy danych.
Zawodowo od 2,5 roku pracuję jako konsultant zajmujący się wdrożeniami, oraz outsourcingiem aplikacji Oracle klasy ERP oraz BI (OeBS, OFA, Discoverer) w obszarze finansowo-księgowym.
W wolnych chwilach robię magisterkę z zarządzania strategicznego, oglądam czeskie komedie i czasami zrobię jakiegoś foto-gniota![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
To i ja krótko o sobie-jestem przedstawicielem handlowym w hurtowni fotograficznej ,zaopatruję wszystkie duże fotolaboratoria w Poznaniu w chemię do labów,papier foto itp.
Fotografuję od 12lat-z przerwami wiekszymi lub mniejszymi![]()
Aparat Foto
no to ja na szczescie lub nie (niech kazdy przeczyta jak woli) sie ucze
kierunek mat-fiz
w wolnym czasie oprocz oczywiscie focenia , jazda na rowerze , narty, tenis ziemny ...
Ostatnio edytowane przez 777 ; 26-03-2007 o 22:20
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
A ja jestem szczęśliwym raczkującym humanistą we Fryczu w WarszawieJak uda mi się wygospodarować trochę wolnego czasu, to zajmuję się: chodzeniem na Pragę, zgłebianiem nieskończonych warszawskich ścieżek rowerowych, obstawianiem demonstracji i graniem w nogę. Visca el Barca!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Witam wszystkich,
ja jestem uczniem w jednego z LO w Bielsku-Białej na profilu matma-informatyka... Wolny czas, którego ciągle mi brakuje, poświęcam na pobyt z moją drugą połówkąa resztę wolnego czasu na moją "trzecią połówkę;-) " czyli fotografię.
Pozdrawiam :smile:
Tegoroczny maturzysta na profilu matematyczno informatycznym. Czasu wolnego teoretycznie nie posiadam. Zajmuję się programowaniem, webmasterką. No i wiadomo - fotografią :-)
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski