Strona 40 z 56 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

mawk
    Guest

Domyślnie

W wolnych chwilach między nadzorowaniem Juniora, sprzątaniem po Juniorze, usypianiem, budowaniem z klocków garaży, myjni, dróg, warsztatów, itp. i ogólnie przekazywaniem wszystkich życiowych mądrości świata MOŻNA czasem pofocić (głównie Juniora);
    aha, jeszcze skoczyć do pracy i zająć się mniej ważnymi sprawami, tak jak na przykład ostatnio zabezpieczaniem Corhydronu, rozważaniami czy Goździkowa miała, czy nie miała racji oraz z której strony powinno się zapodać tabletkę dojelitową...Takie tam.

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

etatowo pracuję w państwówce - MPEC S.A. w Krakowie, po państwówce pomagam kumplowi w firmie (profesjonalna chemia), a oprócz tego zostałem okrzyknięty wiceprezesem i skarbnkiem Krakowskiego Stowarzyszenia Fotograficznego FOTOGALICJA co się łączy z cykaniem fot i realizacją moich pasji. Sporadycznie znajduję czas na sen ;-)

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Ubezpieczenia - tam zarabiam na życie. A czym żyję? Fotografia, zabytkowe aparaty. militaria. No i oczywiście moimi dwoma domowymi babielami (żonka & córa company), z których pierwsza gdyby wiedziała ile wydaję na sprzęt już dawno by zrobiła ze mnie "rozwodnika":-D

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    ... No i oczywiście moimi dwoma domowymi babielami (żonka & córa company), z których pierwsza gdyby wiedziała ile wydaję na sprzęt już dawno by zrobiła ze mnie "rozwodnika":-D
    Jac twoj post mnie niezle ubawil ... moja 2-ga polowa jak uslyszala to pobiegla sprawdzic plecak ze sprzetem

pozdrawiam
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

heh, moja wie ile to kosztuje, ale nie protestuje tylko się uśmiecha jak widzi jak mi oczy błyszczą na widok czegoś nowego, przynajmniej na razie...
    zawodowo: planista w logistyce Sonoco/Gillette
    amatorsko: student jeszcze
    1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja po AGH troche lat temu i ciastka robię moja piękna panią przed każdym zakupem nastawiam kilka tygodni a potem sama mówi: "no kup sobie kochanie, kup..."

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

u mnie to byl zarcik taki ale coz panie zasluguja na to by strugac je przez jakis czas ... az ceny pomatek i innych dopiekczaczy po kilku miesiacach osiagna cene dobrej L-ki ... tak wtedy jestesmy kwita
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

fotomaniak1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    doktoracik. ale nie z fizyki jak to tutaj popularne, tylko z informatyki teoretycznej :-)
    Widzę, że kolega mnie rozumie... Właśnie robię doktoracik na PŁ. A dodatkowo pracuję na uczelni konkurencyjnej (prywatnej) jako pełnomocnik dziekana... Dobre co? Na uczelniach państwowych z pensji się nie wyżyje...

Bywalec Awatar Woodland
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z wykształecenia inżynier chemii (Politechnika Szczecińska i potem Łódzka).

Robiłem juz różne rzeczy w zyciu: pracowałem w stoczni w Szczecinie, robiłem jako kelner. Obecnie od 11 lat coś kupuję (kupiec w sieciach) lub sprzedaję (KAM w różnych koncernach). Aktualnie sprzedaję chipsy :razz: ale nigdy nic nie wiadomo.

Jeżeli chodzi o hobby to nie będę oryginalny: podróże (głównie Azja płd-wsch.) i przy okazji trochę zdjęć przywoże z tych wyjazdów.
    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    moja piękna panią przed każdym zakupem nastawiam kilka tygodni a potem sama mówi: "no kup sobie kochanie, kup..."
    Moja tylko wzdycha i mowi, ze nigdy nie przestajemy byc chlopcami, tylko nam zabawki drozeja
    Po za tym sama znalazla sobie wymagajce hobby - nurkowanie :-) A ze to hobby drozsza od szydelkowania to mam kontrargument ;-)

Marcin
    Ostatnio edytowane przez mjastrzebski ; 08-02-2007 o 12:23
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Strona 40 z 56 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów