Strona 33 z 56 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Coś już napisał Awatar Atris
    Miasto
    PL

Domyślnie

Witam,

Moje wyksztalcenie to mix pedagogiki, ekonomi i telekomunikacji.
    Ta sama praca od szesciu lat - jak ja to wytrzymalem, czyli IT w branzy telekomunikacyjnej (mobilnej).
    Moja codzienna praca to pomaganie klientowi w rozwiazywaniu jego problemow.
    Hobby- kiedys krotkofalarstwo a teraz to sam nie wiem - moze fotografia

W przeciwienstwie do wielu z was mam jeszcze sporo wolnego czasu, ktory staram sie sukcesywnie zapelniac

pozdrawiam
    galeria zdjęć na >>> aroundmyhead

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tutaj maja tak gesto porabane jednostki ze glowa boli. Juz wole Torry (bo o Pascalach to nikt tu nie slyszal) niz ich lokalne wynalazki jak "funt na cal kwadratowy". To dopiero jest dziki szal jak sie cos takiego widzi.
    Ta a u mnie na termodynamice na cwiczeniach wszystkie fantastyczne zadanka wlasnie w takich jednostkach byle podawane ile bylo zabawy z przeliczaniem

Ja niestety zawiode, jestem bardzo oryginalny bo nie jestem informatykiem 8)

Studiuje na Krakowskiej AGH, technologie chemiczna w sektorze paliwowo-energetycznym, mam nadzieje ze dostane sie na specjalnosc gospodarka paliwami i energia, a potem SUM na kierunku zarzadzanie kadrami przedsiebiorstwa.

Jak zobaczycie kiedys milego pana co bedzie wam tankowac LPG na stacyji to moge byc ja

Hobby(wg hierarchi waznosci):muzyka (produkcja muzyczna, dj'ing), fotografia, akwarystyka, wedkarstwo.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

hmmm...jestem trębaczem w reprezentacyjnej orkiestrze komendy wojewódzkiej policji we Wrocławiu
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick
    hmmm...jestem trębaczem w reprezentacyjnej orkiestrze komendy wojewódzkiej policji we Wrocławiu
    O, swój człowiek :-D Ja skończyłem szkołę muzyczną w klasie waltorni - gdybym poszedł do wojska to pewnie też jakoś tak bym trafił ;-)

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie szkoła

No to i ja się przyłącze ze swoja szkółka muzyczną I stopnia ... ale gdzie mi tam do Was. To było dawno i nie prawda. Skończyło się na kierunku studiów (według mediów ostatnio) najbardziej generującego bezrobocie -> Informatyka i Zarządznie, Zarządzanie i Marketing. Mam nadzieję, że sie nie skończy tak u mnie. Teraz co by nie było banalnie bank!

Pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Teraz ja.

Wyksztalcenie czysto techniczne, technik teletransmisji i inż. elektotechniki.
    Obecnie pracuje w służbie cywilnej przy prawie i kompatybilności elektromagnetycznej. Wcześniej spawałem światłowody.

Rodzina:
    Z żoną morduję sie już 4 lata ;-), ale 2,5 roczny mały łagodzi tę męczarnię.
    Ciągła walka o czas dla siebie, dla fotografii. Żona nie doświadczyła uczucia jakiejś pasji. Walka o każde wyjście. Frustracje łagodzę cichymi zakupami zabawek na allegro czy ebay. Nigdy nie wie ile i jakie szkła mam a które to "pożyczone" :-). Muszę jakoś sobie słodzić aby przetrwać.

Nie ma szans pogodzić życia rodzinnego-pracy i fotografii. Chcesz być dobry musisz mieć czas jeździć i robić zdjęcia. Młodzi niech się zastanowią bo nie można mieć jednego i drugiego, to po prostu fikcja. Mam nadzieję że mój czas na podróże i foto nastąpi po 60-tce jak bedę na emeryturze - o ile dotrwam w dobrej kondycji fizycznej i materialnej.

Tegoroczny sukces. Urlop w górach 6 pełnych dni z tego jeden dzień miałem dla siebie (wszedłem na Rysy i zrobiłem 3 rolki slajdu Velvi, straciłem 2 paznokcie przez buty- myślałem że są dobre :-(, wiedziałem ze tak bedzię, ale opłaciło się) - jeszcze się pochwalę fotkami jak będę miał czas poskanować. Teraz mam trochę ślubów na głowie.

Pozdrowienia.

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

A ja zawododowo sie zajmuje serwisem ogolnie pojetym, poprzez sprzet foto do kopiarek oraz urzadzen fiskalnych a nawet nowoczesnych wag ;-)

Pasje -> Muzyka (z ogromna kolekcja plyt vinylowych i CD - oryginalnych!), film (rozniez ogromna i zbierana po calym swiecie kolekcja DVD, niekoniecznie tych o ktorych wiele osob slyszlo ) oraz literatura - szczegolnie angielskojezyczna.
    A studia to specjalizacja genetyka na UG, ale to bylo dawno i juz nie pamietam
    Tak to sie roznie uklada.
    Fotografia tak przy okazji i dosc swobodna pasja w porownaniu z innymi zainteresowaniami.

Zdrowko

Domyślnie

Dobra, możecie się wyżywać. Pracuję w Microsoft.

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Woo
    "Trudno, co robić?"

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Woo
    Masz odwage zeby sie przyznac ...szacunek

Strona 33 z 56 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów