Strona 32 z 56 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Acro
    Na moje szczęście z klientami mam rzadko do czynienia.
    To lepiej załatw, żeby oddali nam nasze pieniądze zagrabione
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Dopiero zaczyna Awatar romero
    Miasto
    Łask

Domyślnie

Z wykształcenia jestem elektromechanikiem. Na co dzień instalatorem. Instaluje centralki telefoniczne, sieci komputerowe, domofony i inne gadżety ;-). Fotografia to hobby. Druga pasja to strzelectwo.
    D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
    300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Praca. Bramża okienna - produkcja części do w/w. Hobby - moja rodzina - i z nią podróże - szczególnie góry, motocykle, szybowce.

Dopiero zaczyna Awatar Smile
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Kończę informatykę na Politechnice Łódzkiej, specjalność: inżynieria oprogramowania i systemy sieciowe (WEEIiA). Powoli zaczynam szukać pracy. Główne hobby, oprócz tego co robię na uczelni, to fotografia, czasami rower. Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    Praca. Bramża okienna - produkcja części do w/w. Hobby - moja rodzina - i z nią podróże - szczególnie góry, motocykle, szybowce.
    Popatrz. A ja z tego "szmelcu" co tam w WH naklepiecie okna robie. Jaki ten swiat maly ...
    Ostatnio edytowane przez Tasma ; 19-02-2006 o 01:27
    Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Dopiero zaczyna Awatar SebastianD
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja sobie siedzę w agencji reklamowej... Czasem się pobujam na moim bujanym krzesełku, czasem poleżę sobie na stole, albo pogapię się przez okno Jednym słowem - płacą mi za myślenie... i od czasu do czasu stukanie w klawiaturę. Nazywają mnie copywriterem. A po godzinach dorabiam sobie pstrykając śluby, dzieci i inne takie tam
    Canon dSLR + szkieł parę...

Bywalec
    Miasto
    Niemcy

Domyślnie

Projektowanie elektroniki samochodowej - glownie infotaiment.

nonaC
    Guest

Domyślnie

brybry

absolwent lodzkiej asp. od ~1998 zajmuje sie projektowaniem graficznym komercyjnie. w sumie troche przez przypadek w 2001 trafilem do dzialu kreacji pewnej agencji interaktywnej. w 2003 przenioslem sie do kolejnej agencji interaktywnej i jako senior graphic designer z koncem marca br ide na swoje :] a co :P noz i widelec dla mnie to flash (rowniez na poziomie deweloperskim choc programista na pewno nie jestem), photoshop i freehand.

fotografia komercyjnie zajmuje sie o tyle ze... b czesto kupuje foty w stockach :]

hobby to oczywiscie design, zona ania, pies bajtek (nie ma takiego autofokusa ktory za nim nadazy). oraz grecja - tam ludziom sie nigdzie nie spieszy i to jest to!

w foto inwestuje powoli gdyz zona cenzuruje moje pomysly aczkolwiek licze ze za lat kilka to inni beda kupowac moje wypociny w jakims renomowanym stoku...

j.

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Witam,
    ponad 7 lat pracowałem w firmie co sprzedaje napoje, które podobno najlepiej z rdzą sobie radzą :-D :grin:
    Teraz jestem księgowym w biurze rachunkowym i z przydaloby się troszeczkę dobę wydłużyć.
    W międzyczasie skończyłem średnią ekonomiczną, i studia informatyczne.
    Potem doszła rodzinka i zbyt wiele czasu na przyjemności :razz: nie zostało

pozdrawiam
    ___
    Canon

Bywalec

Domyślnie

Fajnie tak poczytać jakie ludzie mają recepte na ten dziwny świat.

Sam studiuje na Politechnice Śląskiej kierunek Technicznyw wyposażenie budynków.Ostani rok mi został więc czasu nieby jest ale zawsze zamało. Babram się począwszy od kanalizacji a skończywszy na klimatyzacji absolutnej.

Jak to mówimy od syfu aż po samą sterylność

W wolnym czasie śmigam na rowerku ( lecz to już nie to co kiedyś ) i oczywiście fotografia. Szukam jakiejść dziedziny i stwierdzam że za dużo jest rzeczy które umię (choć troche) i chciał bym robić

Czekam na życiową podpowiedź

.....swoją droga za rok wróce do tego miejsca i napisze jak się życie udało :-D mam nadzieje, że będzie już bez niepewności
    40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Strona 32 z 56 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów