kolego, to ty możesz nawet i części od nas odbierać :-DZamieszczone przez tdf
(zerknij czym się zajmuję w tym wątku tylko wcześniej)
kolego, to ty możesz nawet i części od nas odbierać :-DZamieszczone przez tdf
(zerknij czym się zajmuję w tym wątku tylko wcześniej)
Zamieszczone przez Kubaman
Taaak rzeczywiscie automotive .. odbieram z Delhi ale Jelesnia, UK, DE, USA .. a robimy tu tylko i az 1,7 TurboDiesle wiec amoryzatory to nie my ale Opel Gliwice moze kto wie ...
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Kubaman, a z UniMetem wspolpracujecie?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
W takim razie też się dopiszę
Wykształcenie - średnie techniczne, a później mnie strzeliło i zrobiłem magisterkę z politologii na UAM w Poznaniu
Pracuję za to w DTP
Zainteresowania... fotografia rzecz jasna - od dwóch lat![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Eee tam, strzeliło.. ja najpierw zrobiłem dziewięć klas szkoły muzycznej, potem poszedłem do technikum mechanicznego, a na studia - na matematykę :-DZamieszczone przez chuckyy
Strzeliło, bo tylko dwie osoby na 30 poszły gdzieś indziej niż na kierunki techniczneZamieszczone przez muflon
A co do szoły muzycznej - ja sobie pogrywałem na pianinie, ale w ognisku muzycznym - ale to dzieje jeszcze z podstawówki :d
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Ja to w IT robię, tyle że w soczkach... :-)
mało się udzielam tu, ale cos powiem.
pracuje w branży komputerowej - serwis, akustyka - nagłośnienie[sporadycznie].
studia - rehabilitacja [prawie koniec uff]
foto traktuje jako hobby - wierzcie mi mało czasu jest, ale aparat zawsze trzeba miec ze sobą. :]
Jak sama nazwa wskazuje - architekt......
Canon 4ever
co wy wiecie o braku czasu ?
ja pracuję w Biedronce i nic więcej nie dodam przez resztki lojalności
??: :-? :-?