Strona 27 z 56 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

życzę powodzenia. pamiętaj że to wybór na całe życie. a później jak to ktoś ujął "przebranżawiać się" jest niezbyt ciekawie. dlatego jeśli nie wiesz że dla fotografii mógłbyś wyjechać i zostawić Szanowne Słoneczko które masz tak głęboko w sercu to też głęboko ale się zastanów nad studiami związanymi z fotografią. później będzie za późno - teraz mamy panie kolego takie fajne once in a lifetime...
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

A ja wybrałem politologię zamiast fotografii. To drugie bardziej mnie interesuje, ale z czegoś trzeba żyć i utrzymać rodzinę...I tak w dzisiejszych czasach zmienię pewnie ze trzy razy pracę. Na fotografi troszkę się znam. Mam ciemnię.Efekty?
    Tylko raz startowałem w konkursie fotograficznym w Zabrzu pod patronatem Prezesa Pady Ministrów i dostałem wyróźnienie... Kiedy to było...kopa lat...

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    dlatego jeśli nie wiesz że dla fotografii mógłbyś wyjechać i zostawić Szanowne Słoneczko które masz tak głęboko w sercu to też głęboko ale się zastanów nad studiami związanymi z fotografią. później będzie za późno - teraz mamy panie kolego takie fajne once in a lifetime...
    Ja nie napisałem że chcębyć fotoreporterem czy coś :> Chcę robić coś z fotografią ale bez wyjazdów Może fotografia reklamowa albo costego typu Więc nikogo nie będę musiał zostawiać PoZdrO
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

obyś miał rację
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Domyślnie

Marek, LO, human z rozszerzonym WOKiem, histą i polakiem + PSM II stopnia w klasie organów, a hobby oprócz fotografii? muzyka (od klasyki przez Metallice do Dream Theater ) motoryzacja, komputery, od czasu do czasu gitara :P, a mieszkam w Barcinie (okolice Bydgoszczy/Inowrocławia) i uczę się 30km od domciu, właśnie w Inowrocławiu
    CANON rulezz!!
    EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlon
    human z rozszerzonym WOKiem, histą i polakiem + PSM II stopnia w klasie organów
    Niby da sie zrozumiec ale... moglbys sprobowac to jednak na jez. polski przetlumaczyc?

Bywalec

Domyślnie

WOK - Wiedza o Kulturze. PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, II - jak mniemam oznacza drugi stopień.
    DSLRs & lenses

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Niby da sie zrozumiec ale... moglbys sprobowac to jednak na jez. polski przetlumaczyc?
    Vitez, ja też nie zrozumiałam ... starzejemy się - wiesz, do czego ta aluzja .

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

O ludzie chyba 80% to IT stuff
    Nie odbiegam os standartu: project leader for software solution w Berlinie

A hobby jak jest czas to foto (no 1) ... gospodarka, polityka.

Pozdrawiam IT tymy slowami: do galery chlopaki KLIENT CZEKA a dead line juz wkrotce
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj
    WOK - Wiedza o Kulturze. PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, II - jak mniemam oznacza drugi stopień.
    Chodzilo mi o to ze kulturalniej i troszke powazniej by wygladalo i lepiej czlowiek bylby odebrany w jakims tam, blizej mu nieznanym a calkiem sporym gronie - gdyby napisal "klasa humanistyczna" , "historia" i "jęz. polski" + pelne nazwy a nie skroty pozostalych elementow wypowiedzi.

(I znowu mnie zjada ze neguje najpierw gwary a teraz slang szkolny )

Strona 27 z 56 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów