Pokaż wyniki od 1 do 10 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Widok wątkowy

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
    bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
    o ile naprawde masz do tego ped i checi...

Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 Świetna praca na wakacje to była ... Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:
    http://www.powiatrawicki.home.pl/akt...ci/AKT0007.htm
    (tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.
    Ostatnio edytowane przez PatriX ; 06-01-2006 o 00:13
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Uprawnienia umieszczania postów