pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
foto to zabawa i odpoczynek
pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
foto to zabawa i odpoczynek
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
OT: pielegniarki (ale te 'bez spodni') i foto-zabawy od czasu pewnego nie najlepiej mi sie widza... ;-) Ale i tak fajnie miec personel medyczny na pokladzie.Zamieszczone przez joshua
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
na głupotę ludzką niewiele poradzisz.Zamieszczone przez Pszczola
BTW aby niewiele odrózniać się od reszty w czerwcu bronię dyplom z CMS-ów w studium informatycznym. Tak jakby powoli przebranżawiam się :-D
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
Fotorepoter w agencji prasowej i fotograficznej, laborant (ten od paluchów na negatywach i fotkach)
specjalista ds. administracji systemów informatycznych w ENERGA o/Płock
administrator systemów komputerowych w ZEP-Centrum Motoryzacji (SEAT, HYUNDAI)
informatyk w ZEP-Centrum Techniki Energetycznej
Na wszystko sie znajdzie czas, tylko pytanie jak bardzo jestesmy skłonni do poświęceń.
Fotografia - od roku, kiedy to zostałem chrzestnym i kupiłem pierwszy aparat celem zrobienia fajnych fotek małej latorośli![]()
Uczeń/studentStoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków
Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie
A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach
![]()
![]()
I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia
![]()
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Zamieszczone przez PatriX
jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
o ile naprawde masz do tego ped i checi...
Ostatnio edytowane przez thorin ; 05-01-2006 o 23:50
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez thorin
Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podobaTeraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły
Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5
Świetna praca na wakacje to była ...
Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:
http://www.powiatrawicki.home.pl/akt...ci/AKT0007.htm
(tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątkaTeraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.
![]()
Ostatnio edytowane przez PatriX ; 06-01-2006 o 00:13
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
Zamieszczone przez PatriX
mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasiepozdrawiam
autora watku przepraszam za OT
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja nie chcę koniecznie dostać się na studia FOTO tylko związane z fotoZamieszczone przez thorin
I napewno w KRAKOWIE do innego miasta nie pojade !
PoZdrO ;-)
www.SIERAQ.digart.pl