Strona 23 z 56 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Jak wszyscy to i babcia...
    Z wykształcenia i zawodowo jestem geologiem (ciekwe czy jedynym). Praca w terenie - aktualnie Wiertnia 236, South Yoloten, Turkmenistan.
    Jeżeli chodzi o hobby to narty i ..... zależy od dnia.
    Fotografi raczej amatorsk - takie pstrykanie.
    Pzdrowienia z końca świata.

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    Ukończyłem Wyższą Szkołę Morską - wydz. nawigacji i matme na Uniwerku Wrocławskim.
    Przestudiowałem cały wątek - jest bardzo ciekawy i pozwala poznać bliżej wielu grupowiczów.
    Pozwolę więc sam się również nieco bliżej przedstawic.
    Kiedyś Wyższa Szkoła Morska to było moje marzenie. Skończyło się na ... Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. :razz:
    Od wielu lat jestem w Zarządzie dużej firmy produkcyjnej.
    Pasje to (myślę że we właściwej kolejności): joga, fotografika, jeżdżenie na rowerze (dosyć forsowne bo potrafie - nie chwaląc się - zrobić na rowerku 100 km dziennie . Szkoda że Jurek Pieth tak dalego mieszka - myślę że moglibysmy zrobić jakąś wspólna traskę... Zimą oczywiście nartki, latem podróżowanie a wieczorkami dobre czerwone wytrawne wino
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Doc
    Guest

Domyślnie

A ja dla odmiany jestem lekarzem, a wolnych chwilach robię fotki i jeżdże na rowerku.

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    Ukończyłem Wyższą Szkołę Morską
    ja tez... tylko ze w 99roku czyli pewnie troche latek po tobie. no i w dodatku wydzial mechaniczny. zawodowo sprzedaje RIB-y, a zdjecia robie (probuje robic) 2 letniej córce
    S45 user

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hehh... fajny wątek. Wyjasnia wiele na temat posiadanego sprzętu

Ja młodzik jeszcze jestem. Kończę - jakby inaczej - informatykę(grafika z elementami programowania) na łódźkim WSHE. A na codzień... finanse - sprzedaje kredyty w firmie mojej żonki
    Fotografia to pasja z której planuję zrobic również zawód - moze kiedyś się to uda?
    Do tego dochodzi cała masa hobby na które brak czasu
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbuch
    zawodowo zajmuję się centralami telefonicznymi..........
    To jest coś na czym się znam, mógłbym błyszczeć na jakimś forum. :wink:

Skończyłem kilka lat temu Politechnikę Poznańską (elektroniczne systemy pomiarowe), później podyplomówkę z zarządzania i marketingu. Zawsze zajmowałem się telekomunikacją (taka rodzinna tradycja :grin: ) centrale telefoniczne, itp. rzeczy. Jak się juz napracowałem u kogoś, to postanowiłem sobie poprawić i założyłem własną firmę, i tak sobie działam w branży IT. Przez ostatnie 4 lata udało mi się stworzyć zespół z kilkunastu fajnych ludzi, dzięki którym firma się rozwija i mogę realizować różne swoje marzenia.

Lubię podróże w ciekawe miejsca, gram trochę w nogę na sali (kompletna amatorka) i mam trzyletniego syna który jest moim największym hobby.

Na wakacjach w Maroko kolega pokazał mi do czego służy lustrzanka (350d), zachorowałem na tę Waszą chorobę i jestem chory przewlekle :grin: .
    Dopiero zaczynam moją przygodę z foto i nie mogę doczekać się wiosny i słońca. Tymczasem chłonę wiedzę z książek i z tego forum, wiosną pewnie eksploduję talentem :razz:.

Pozdrawiam
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Na wakacjach w Maroko kolega pokazał mi do czego służy lustrzanka (350d), zachorowałem na tę Waszą chorobę i jestem chory przewlekle
    No niestety, choroba silnie zarazliwa, przewlekla i leczenie bardzo drogie. Z tendencjami do nasilania sie. Raczej nie jest smiertelna ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    No niestety, choroba silnie zarazliwa, przewlekla i leczenie bardzo drogie. Z tendencjami do nasilania sie. Raczej nie jest smiertelna ;-)
    Aczkolwiek smierc z glodu, po nabyciu wymazonego bialego tubusu ze szklanym wnetrzem, nie jest wykluczona
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Domyślnie

Z wykształcenia technik elektryk . Obecnie kierowca 17m samochodziku , po drodze przez 6 lat ochroniarz , w między czasie dorabiający jako muzyk(perkusista i klawiszowiec) .W przyszłości chcemy z żoną( wizażystka) związać przyszłość z fotografią .

Bach
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Juz po doktoracie. Aktualnie siedze w nanotechnologii i robie rozne fajne rzeczy dla U.S. Army, wiec nie moge Wam powiedziec wszystkiego :wink:

W pracy tez zajmuje sie fotografia - czarno-biala i przy powiekszeniach w okolicach 40'000x. Wszystko nanometry. Aha no i moj "aparat fotograficzny" jest "troszke" wiekszy niz to co robi Canon, kosztuje "troche" wiecej - jakies pare mln $$$, bierze sporo pradu i wymaga chlodzenia cieklym azotem
    a jak to ma się z szumami? moze troche fotek testowych? jak radzi sobie w cieniach? ;-)

Strona 23 z 56 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów