kami74, to wy teraz budujecie tą linie przesyłową koło Ostrowa??![]()
kami74, to wy teraz budujecie tą linie przesyłową koło Ostrowa??![]()
No i owszem a co ? Raka powoduje?
Pozdrowienia dla Jac!
Także zawodowo zajmuję się GEODEZJĄ, tyle, że ekstremalną osuwiska, lasy, wysypiska śmieci (deformacje), wyciągi narciarskie (budowy).
Tereny: Krynica, Nowy Sącz, Limanowa, Zakopane...
Wykształcenie... AR Wrocław - Geodezja i Kartografia (przy okazji pozdrowienia dla sklepu FotoMaster i wszystkich jego klientów)
Na co dzień pracuję z Leicą.... (TC407... i inne) i niech ktoś powie coś złego o tej firmie....oj przydał by się jakiś AF![]()
Prywatnie jestem fanatyczym Canonierem... jak wszyscy![]()
mxdanish :-)Zamieszczone przez walotson
dziekowc i pozdrawiac skoczybruzde po fachu ;-)Zamieszczone przez Dann
hehe... Leica 605L i TC407, DNA10, Zeiss rec elta15 i 50, trimble 3300 i 3600.. 'analogow' nie wymieniam :-)...Zamieszczone przez Dann
witamy na forum
Generalnie odnośnie sportu bardziej. Sam uprawiałem kilka dyscyplin, ale do kadry polskiej nigdy nie dorosłemZamieszczone przez KMV10
W przeciwieństwie do mojej ówczesnej sympatii
![]()
Ech, dość tych kombatanckich wspomnień :rolleyes:
Cześć, od 5 lat leczę małe zwierzęta w swoim gabinecie. Pstrykam Rebelem głównie z "kitem", często z makro, najbardziej lubię fotografować przyrodę, robię wiele zdjęć zwierzakom w pracy. Próbuję uchwycić magię życia (wielkie słowa;-) ) w krótkiej chwili zdjęcia. To droga nieskończona.
Ale napisałem![]()
Marzę o 20D, ale z powodu jego ceny na razie tylko z tego D... wynika:-?
Z wykształcenia ekonomista , pracuję w zakładzie-sklepie fotograficznym .
Hobby - było.... modelarstwo i wędkarstwo , teraz już na to brak czasu .Pozdrowienia dla wszystkich informatyków![]()
Pozdrawiam,
Krzysiek
EOS 1,5 GTD + EF 10-780/1,2 L+ SPIDLAJT 747 EX