a ja pracuje w GARBARNI wiecie co to jestfajnie miejsce na fotki
pozdrawiam wszystkich a szczegolnie kolegów z Krakowa
a ja pracuje w GARBARNI wiecie co to jestfajnie miejsce na fotki
pozdrawiam wszystkich a szczegolnie kolegów z Krakowa
Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII
robię w IT jako analityk/programista, czyli nowoczesny wyrobnik
jako fotograf jestem poczatkujacy; w sumie zaczalem sie uczyc odkad kupilem 350D. moim foto-marzeniem jest, aby fotki wychodzily ostre jak brzytwa a nie kitowo-mydlane :-). drugie foto-marzenie (raczej nie do spelnienia w biezacym wcieleniu) to bycie foto-reporterem AFP.
-
O, to rozumiem i podzielam. W tym roku stuknęło mi na góralu 10000 kmZamieszczone przez perlpa
Zwykle staram się - o ile czas pozwala - na trasy oscylujące w okolicach 60-80 km, przy czym góral służy mi do jazdy po terenach leśnych i piaszczystych.
A w Twoich okolicach to byłoby gdzie pojeździć. Zawsze pluje sobie w brodę jak jestem w Czechach, że nie zabieram rowerka ze sobą.
Pracuje jako grafik i animator 2D/3D.
Robie dyplom z foto na ASP Gdańsk.
W wolnym czasie własna działalność foto + reklama,
i również intensywnie rower górski....
Pzdr.!
Skończyłem technikum ogrodniczepotem studium informatyczne
potem licencjat z Obsługi ruchu turystycznego
teraz jestem na II roku uzupełniających mgr'ów z gospodarki turystycznej
od 5lat pracuje w takim jednym urzędzie państwowym jako heldesk,administrator,webmajster i takie tam. W wolnych nielicznych chwilach gram w koszykówke(kiedyś w lidze okręgowej), siatkówke, jeżdze rowerem no i robie zdjęcia w miedzy czasie
![]()
Ech... gorala na moj rozmiar to nigdzie nie dostane. Wiem, bo szukalem. mam calkiem fajniutki rowerek trackingowy. Robiony na zamowienie przez dobra, firme rowerowa. Ale i tak kilka czesci szlo do przerobek (producent sam wysylal) do roznych firm w calej Polsce. Pasuje mi na 90 proc. (czyli i tak nie ideal).Zamieszczone przez KMV10
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
fajnie sie to czyta, wiec dla potomnych i ja sie dopisze
technik elektronik
wkrotce inz. informatyk o spec. grafika komputerowa
za czas nieodlegly mąż
a przedewszystkim od 10 lat skok wzwyż ------------- WALOTSON stary gdzie jak gdzie ale tutaj to ja sie ciebie nie spodziewalem ------ czemu sie nie pochwaliles d60
pozatym ogromne hobby to Car-audio ( zbieram sie na start w cyklu zawodow ogolnopolskich ) i ogolnie sluchanie muzyki
zawod ghgmmm teraz bezrobotny bo trenuje ale bylem i grafikiem i informatykiem i programowalem numeryczne centra frezarskie i troche 3d studio ... wszystko po drodze
fotografia - przedewszystkim przy okazji wyjazdow tu i tam.
ale planuje pojsc w tym kierunku
A ja poniekąd dbam, żebyscie wszyscy (Ci z kraju) światło w domach mieliPełnie funkcje Project Managera przy rozbudowach i modernizacjach stacji i linii elektroenergrtycznych w największej państwowej firmie tej branży.
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Bardzo mi milo,a mozna widziec kto jeszcze?
Pozdrawiam!
|Canon 40D|50 1.8 MKII|Sigma 24-60 f2.8 DG EX|Canon 70-2004L |380ex|Plecak canon 200EG|
Myślałem, że będę oryginalny, ale chyba nie za bardzo.
Z wykształcenia: teolog
Po drodze jeszcze policealne studium medyczne ze specjalnością: technik radiologii (rentgeny strzelałem).
Obecnie: specjalista ds. reklamacji w jednym z polskich zakładów Steinhoff Möbel Gruppe. Awaryjnie też informatyk i zakładowy fotograf, jeśli jakiś salon meblowy zażyczy sobie nagle jakiś mebel w 300dpi do gazetki reklamowej.
Fotografia to główne hobby z ukrytym marzeniem, aby była źródłem utrzymania. "Robić to, co się lubi i brać za to pieniądze" - to jedno z moich marzeń
Pozdrawiam