m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska
Wats0n, ewa_olsztyn - kurde, ja też pracuję w cyrku z psami, w którym cały czas szukam za pieniądze prawdy.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
No dobra nie czytałem całego wątku ale też się dopiszę
Obecnie:
Student III roku lek med. CM UMK w Bydzi.
Pasje - fotografia, downhill, snowboard, wcześniej tworzyłem wałki i remixy i bawiłem sie w Fotografa dla GW w oddziale w Bydgoszczy.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
A ja jestem bankowiec :P pracuje w banku, a fotografi interesuje sie ze wzgledu na baaaardzo zaprzyjazniona grupe tanecznaNa poczatku byl jakis lumix do dokumentowania wystepow, teraz to juz codziennosc ze jesli cos sie dzieje to mnie mozna spotkac zawsze
A z dodakowych zainteresowan to elektryka, elektronika, muzyka, grafika, sprzet audio-video i pewnie jeszcze troche tego jest
![]()
Wykształcenie? Mam licencjat z informatyki, obecnie robię magisterkę w tymże kierunku. Niezbyt wiele zajęć na uczelni mam więc powoli rozglądam się za pracą w branży. Ponadto jestem zwolennikiem linuksa, oraz ideologii opensource.
Czy mam jakieś hobby poza fotografią? Staram się ciekawie spędzać wolny czas... Sport? Latem sporo czasu spędzam na rowerze, ale tylko tak rekreacyjnie. Lubię dobry film/kino.
Macie GoldenLine?
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 17-11-2008 o 00:16
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
A ja zawodowo zajmuję się ogólnie pojętymi multimediami, a dokładniej to rzeźbię kodeki video (MPEG, H.264/AVC).
Body, stałki, zoomik
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się