JasneZamieszczone przez gawryl
Ale wiesz, jak przychodzi co do czego to najlepsza jest naprawdę duża tablica i sporo kredy (teraz to może bardziej flamastry suchościeralne)![]()
To czym Ty się chłopie zajmujesz??Zamieszczone przez gawryl
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
wierze. ja w swoim pokoju mam zielona tablice i mase bialej kredy (ale niepylacej sie, zeby nie bylo, ze jestesmy zacofani tu na wschodzie).Zamieszczone przez KMV10
i to jest dopiero radocha dla mojej 4-ro letniej corki ! a flamastry - beee, w domu ma kilka kompletow![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
u nas na PWr, w moim Instytucie "produkuje sie" informatykow w wersji magazynier i w wersji inzynier. inzynier ma umiec klepac w klawisze i najwyzszym high-endem jaki oglada jest UML (nota bene, w duzej czesci z mojego osobistego nacisku, bo inaczej by nie znali w ogole). magazynierowie za to z programowaniem srednio banglaja (choc lepiej niz matematycy, ktorzy dlubia w Matlabie i potem sie dziwia, ze 3 dni sie symulacja liczy) za to w teorii typu: kryptografia i zlozonosc obliczeniowa sa dobrzy. i jest to dosc unikatowe w tym kraju, wiec z robota nie powinni dac sobie zrobic krzywdyZamieszczone przez gawryl
Bedę studentem europeistyki od października w GWSH.
kondensacja Bosego Einsteina, ale ja ,,pracuje'' z tak zimnymi atomami wylacznie w komputerzeZamieszczone przez dentharg
![]()
Ostatnio edytowane przez gawryl ; 29-08-2005 o 13:57
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
kurna, czuje sie jak w przychodni, same doktory
ja zawodowo robie zdjecia
a jako hobby; fotografuje (prosze nie mylic pierwszego z drugim![]()