Ja jestem programistą pracującym na etacie w jednej z firm świadczącej usługi assistance, kończę teraz studia licencjackie na warszawskim uniwerku. PS. Zwłokami się nie zajmuję![]()
Ja jestem programistą pracującym na etacie w jednej z firm świadczącej usługi assistance, kończę teraz studia licencjackie na warszawskim uniwerku. PS. Zwłokami się nie zajmuję![]()
A ja od wczoraj nie zajmuje sie niczym - wkoncu czas na pasjeAch ten kryzys - potrafi uszczesliwic czlowieka :P
Ja jako grafik w agencji reklamowej w Wiedniu. Glownie DTP. Hobbystycznie Fotografia. Probujemy z kolega cos rozkrecic w temacie foto. www.fotoduell.at
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]
Ja rowniez jako operator DTP (operator dzwigu przemyslowo-towarowego) a dokladniej jako manago
. W pewnej firmie projektujacej opakowania
![]()
Kiedys moim hobby byla informatyka, no i stalo sie to zawodem w koncu i tak od ilus lat bawie sie z AS/400.
A ze odskoczni czlowiek potrzebuje, wiec lapie to co na wodzie, w wodzie i pod woda daje radosc, no i foto jako hobby, gdy nie ma dostepu do wody.
Aparat mam i ja
grafik / projektant / operator dtp w firmie kosmetycznej.
pozdr
spajk
od wczoraj sprzedaje buty ryłko :d praca kipska, ale od czegos trzeba zacząć..
ja pracuję jako sprzedawca - magazynier, sprzedaję materiały do reklam i płyty do budownictwa z tworzyw sztucznych. W weekendy szkoła, a z życia niewiele zostaje :/ na sprzęt foto ciężko odłożyć, a co dopiero na motocykl - mam bzika na tym punkcie![]()