Strona 45 z 56 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    OOo co ja widzę, sami inżynierzy Aż mi głupio...
    kurcza21 myślisz, że kogoś, kto zarabia 1500 zł, stać na sprzętowy onanizm?

Ja nie jestem inż. (ale specjalistą ds.) ale jakoś daję radę. Mam poza tym inne drogie hobby - wędkarstwo. Paradoksalnie - nieżle łączę to z fotografowaniem. Jadę na rybki i mam ciekawe plenery, wschody, zachody słońca, ptaszki itp.

A w pracy, dbam o to, aby siedzenie, które macie w samochodzie, nie wypadło Wam spod d**y.

Pozdrawiam,
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Przepraszam kucza kurcza...
    Ostatnio edytowane przez terminator ; 26-11-2007 o 16:46 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Obecnie z 'zawodu' student - V rok Oceanografii na UG i II rok Ekonomii też na UG. Wakacyjnie dorabiam jako kucharz, sprzątacz czy pracownik w rolnictwie. Ale jeszcze nigdy nie byłem na Wyspach
    Hobby to fantastyka (bardziej sf niż fantasy), lotnictwo - odkrywam na nowo, ptasiarstwo wodne. Ogólnie to włóczenie się po róznych miejscach - najczęściej na piechotę

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

Ja jestem w ostatniej klasie technikum budowlanego, a interesuję się jeszcze astronomią i motocyklami - niestety to też bardzo drogie hobby A w nadchodzącym roku chce wkońcu zebrać kasę na sprzęt umożliwiający astrofotografię na odpowiednim poziomie Na nowy motorek może też się zbierze kasę. Przez wakacje zawsze sobie gdzieś dorabiam, czy to za granicą czy w Polsce, ważne by była kasa na hobby

Coś już napisał Awatar adobija
    Miasto
    Kęty

Domyślnie

a ja pracuję w salonie komputerowym renomowanej firmy....moje główne źródło utrzymania jak na razie

EOS 50D, BG-E2N, T 17-50mm f2.8 , 18-55mm 3.5 - 5.6, 50mm f1,8 II,
    85mm f1.8, 70-200mm f4 L, 580 EX, Sto-Fen Omni-Bounce EY, OC-E (5m ), 20GB Sandisca, Lowepro D550 AW, Velbon Sherpa 600R i baaardzo dużo chęci ,

www.pbase.com/adobija

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    kurcza21 myślisz, że kogoś, kto zarabia 1500 zł, stać na sprzętowy onanizm?
    No 1500 hmm.. Na onanizm może nie, ale niektórzy z pośród nas to osoby które mieszkają z rodzicami. Nie balują, nie wyrzucają pieniędzy w błoto. Rodzicą rzuci się te 300 zł 200 się wyda i tysiak jest na sprzęt parę takiech miesięcy i jest na jakąś L ... Ja praktycznie 50 % mojego zarobku przeznaczam na opłaty 5 % na przyjemności poza fotografią a reszta to potrzebne mi rzeczy do zdjęć ...

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

a ja pracuję w hurtowni elektrycznej "kieruję" oddziałem

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Od trzech tyg. bezrobotny. Z wykształcenia tech.inst.sanitarnych i informatyk.
    Kilka zdjęć dla gazety studenckiej i ciągle próbuje załapać się do jednej z lokalnych gazet.
    Ostatnio edytowane przez In-victus ; 12-12-2007 o 13:05

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez In-victus Zobacz posta
    Od trzech tyg. bezrobotny. Z wykształcenia tech.inst.sanitarnych i informatyk.
    Kilka zdjęć dla gazety studenckiej i ciągle próbuje załapać się do jednej z lokalnych gazet.

Powodzenia

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    Powodzenia

A co,jest jeszcze trudniej niż mi się wydawało?

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

a ja pracuje w polskim oddziale firmy ktora zajmuje sie assistancem dla towarzystw ubezpieczeniowych - dokladniej w dziale ub. samochodowych. Jak ktos z was sie rozwlai samochodoem to duze prawdopodobienstwo ze bedziemy was holowac

zarabiam jak na siebie caliem sporo, a na innych nieiwem.

wiem ze dizeki tej pracy moglem kupic 40D i splacic je w 4 miesiace - srednio odczowajac splate aparatu

Strona 45 z 56 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów