Psycholog (specjalizacja: psychologia kliniczna dzieci i młodzieży) - pracujący niestety daleko od swojego fachu, jako informatyk - tłumacz.![]()
Psycholog (specjalizacja: psychologia kliniczna dzieci i młodzieży) - pracujący niestety daleko od swojego fachu, jako informatyk - tłumacz.![]()
EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl
a ja doktorat robie z fizyki teoretycznej - ja wogole lubie teoretyzowaca po pracy Rodzina - czyli to, co IMO najwazniejsze w zyciu. w miedzyczasie silownia (bo od siedzenia na krzesle tylek boli) i komputery (programowanie, jestem zwolnenni systemu linux), czasmi jakas ksiazka....sporo piwa tez
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
heheh, jakos po odpowiedziach tego nie widacZamieszczone przez akustyk
a co to takiego? bo mi informatyka i teoria nijak ma sie do siebie. raczej informatyka to praktyka (jak to powiedzial jeden matematyk: ,,informatyka to taka nauka, ze chodnik sluzy do chodzenia'') a teoria w informatyce to matematyka. myle sie?Zamieszczone przez akustyk
Informatyk/programista.
Fotograf amator na poziomie trawnika (tj. chodzi o zieleń).
Również zwolennik OpenSource i okolic Linuksowych.
Początkujący windsurfer![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Hehe, no to ładnie. Za moment okaże się, że informatyk to "gość od kabli". Obejrz sobie program studiów informatycznych, zobacz ile wiedzy (teoretycznej) wchodzi w jej zakres [choćby teoria kompilatorów, struktury danych, metody numeryczne, teoria baz danych, itd., itp, niech inni mnie wyręczą w dopisywaniuZamieszczone przez gawryl
]. Może myślisz o zastosowaniach informatyki, tutaj ta praktyka informatyczna zwykle się przejawia.
Juz po doktoracie. Aktualnie siedze w nanotechnologii i robie rozne fajne rzeczy dla U.S. Army, wiec nie moge Wam powiedziec wszystkiego :wink:
W pracy tez zajmuje sie fotografia - czarno-biala i przy powiekszeniach w okolicach 40'000x. Wszystko nanometry. Aha no i moj "aparat fotograficzny" jest "troszke" wiekszy niz to co robi Canon, kosztuje "troche" wiecej - jakies pare mln $$$, bierze sporo pradu i wymaga chlodzenia cieklym azotem![]()
ladnie ladnie, wiem wiemZamieszczone przez KMV10
z nas (fizykow) podsmiewuja sie matematycy, ze niby my ,,nauki'' nie uprawiamy.
z kolei ,,my'' (lub raczej ja, czhoc nie do konca sam....) podsmiewuje sie z informatykow, ze matematycy wam robia teorie, a wy w klawisze walicie.
ale bez urazy, traktuj to tak jak kawaly o blondynkach![]()
Ty mi o niskich temteraturach nie gadaj, bo ja ,,pracuje'' w zakresie 10^-9 KZamieszczone przez djtermoz
a azot to przy tym goracy wulkan
![]()