Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Dopiero zaczyna Awatar Zyklon
    Miasto
    Nowy Wiśnicz

Domyślnie

Witam
    Wraz z Żoną prowadzę mały zakład foto.
    Poza tym życie to sielanka, zwłaszcza w sezonie
    Główny problem to wprowadzenie technologii cyfrowej do mojego zakładu - maszyny cyfrowe trochę kosztują a przystawki hm poza jedną są kiepskie.
    dzieci mi rosną od 1 wrzesnia córka idzie do przedszkola a syn rośnie że ho ho.
    ciekawe czy córa bedzie też uciekać z przedszkola do domu jak ja, bo sąsiaduje z przedszkolem
    Firma ma znaczenie

Cool

witam

jak na razie pracuje jako technik i dbam o testy wszyskich core2 i pamieci (i innych wynalazkow z intela)
    Wczesniej masowo palilem cd`ki po 16 tys dziennie Ibm Lotus grup

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 07-09-2006 o 13:17
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Coś już napisał
    Miasto
    Łańcut, podkarpackie

Domyślnie

Pare slow o sobie:

Wyksztalcenie-żadne, studiuje dziennikarstwo
    Praca zawodowa-laborant foto
    Fuchy-fotki dla slubnikow, karpikow i innych, ktorzy placa
    Hobby-motocykle, kiedys foto, ale teraz juz mi sie chce tym wszytskim (%$#@)
    Czas-absolutny brak
    (rodzina, praca i dom jak hotel)
    Ostatnio edytowane przez Redskull ; 26-08-2006 o 20:49
    Canon stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...

Dopiero zaczyna Awatar k.y.h

Domyślnie

Witam

Jestem archiektem (oj niewielu nas tutaj,pozdrawiam) prowadzącym pracownię o nazwie fonetycznie identycznej do nazwy "jedynie słusznej marki"
    hobby: fotografia, grafika 3D/2D (siłą rzeczy wykorzystuje w pracy), rower...na inne rzeczy nie mam już czasu...
    pozdrawiam

Domyślnie

Zyję z fotografii - głównie ilustracje do prasy.
    Czasem obrabiam foty klientom.
    Poza tym dom i dzieci

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No to kolejne pozdrowienia dla arcytektów od arcytekta. Też mię dziwi, że nas tu jest niewielu
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Przeczytałem od deski do deski jednym tchem - bardzo ciekawy wątek!

A ja - jako, że nadzwyczaj spokojny człowiek ze mnie - po ukończeniu studiów na Wydziale Budownictwa Lądowego podjąłem pracę w zawodzie i tak mi zostało8) - z tego co widzę to jestem drugim mgr inż. bud. w tym temacie.
    Po paru latach spędzonych na budowach (w charakterze inżyniera, kierownika, dyrektora technicznego) znalazłem wreszcie spokojną przystań i od ponad roku pracuję jako inspektor nadzoru inwestorskiego w pewnej ogromnej firmie zajmującej się wysyłką listów

A po godzinach?
    Po godzinach z ogromną przyjemnością zajmuję się swoimi dwiema córkami (2 i 5 lat) i żoną. No i jeszcze działka (taka z warzywkami ) i ostatnio nowy pomysł - budowa domu (a przecież to właśnie ja powinienem wiedzieć najlepiej, że bycie inwestorem to przes..any kawałek chleba )

Ale wieczorami ... wieczorami siadam przy kompie i robię projekty i kosztorysy coby zarobić trochę pieniędzy na życie, budowę .... no i słoiki

Reasumując:
    Zwyczajne życie zwyczajnego człowieka o ustalonym rytmie dobowym - ale ja to lubię.
    Moje hobby: kapcie, gazeta i TV - a na serio: Tatry, historia i ta..noo..jak jej tam...no... fotografia:grin:
    5d MkII

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Teoretycznie zostałem automatykiem + specem od sieci komp.
    W praktyce 8 godzinny czas pracy wypenia mi obecnie etat - szeroko pojęty jednoosobowy dział IT (serwis, administrowanie windows+unix, wdrożenia, projekty, help desk, www mydło i powidło) w administracji + odrobina DTP. Czasem coś ekstra w podobnych dziedzinach. Tyle zawodowo.
    Dalej: fotografia (ostatnio za mało), film (cosik za dużo), góry (chciałoby się częściej), gry komputerowe (za dużo), narty zimą, literatura wszelaka całorocznie, kawałek laminatu i drewna z białymi szmatami na patyku pomykające po mazurskiej wodzie (latem [zdecydowanie za mało]) + rower (też za mało).
    Generalnie sporo tego acz w niewielkich porcjach da się jakoś ze sobą sklecić. Może dlatego iż pociech na razie brak a i budowy nijakiej nie prowadzę.

Edit: ...i małżonkę mam wyrozumiałą!
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 05-09-2006 o 12:53
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja pracuje w firme w której: takie rzeczy to tylko w.... ;-)
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

To moze i ja troszkę.
    Przez ponad 6 lat pracowałem w firmie, która produkuje "podobno" najlepszy środek do rozpuszczania rdzy .
    Aktualnie pracuje w biurze rachunkowym jako ksieguś.
    I tak sobie księguje te sreberka...

pozdrowionka
    ___
    Canon

Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów