Strona 34 z 56 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Woo
    Dobra, możecie się wyżywać. Pracuję w Microsoft.
    Wielkie brawa i szacuneczek za odwagę mistrzu.;-)

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Masz odwage zeby sie przyznac ...szacunek
    Uprzedziłeś mnie. :wink: Ale może w formie rehabilitacji da mi znać czy powinienem przesiadać się na Apple, bo myslę nad tym już czas jakiś? :-D
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Uprzedziłeś mnie. :wink: Ale może w formie rehabilitacji da mi znać czy powinienem przesiadać się na Apple, bo myslę nad tym już czas jakiś? :-D
    Tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac, nawet w Microsofcie na makach pracuja
    Pawel Woo, zdradz nam chociaz kiedy Vista sie ukaze

Bywalec Awatar Sibil
    Miasto
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

Trochę o mnie Od kilku miesięcy dyplomowany ekonomista (Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, specjalność Biznes Międzynarodowy). Obecnie po dwóch latach stażu pracuję jako specjalista ds. sprzedaży i marketingu w niemieckiej firmie produkującej systemy z tworzyw sztucznych dla motoryzacji, przemysłu i budownictwa. Hobby oprócz foto - głównie sport (przede wszystkim kolarstwo górskie i squash).
    20d I T17-50mm f2,8 I C50mm f1,8 I C70-200mm f2,8 L I VS 600R I 679B I
    Yessphoto, obiektywnie

Uzależniony

Domyślnie

Apple przy takich cenach w pl ? Nigdy w zyciu sie nie rozwinie jesli zamiast 3500 jak w usa prosty lapotop bedzie kosztowal 6000. Co do odwagi ze ktos pracuje w M$ lepiej tam pracowac niz pieprzyc glupoty o tym systemie piszac jednoczesnie z niego posta. Co do Visty .... cienko M$ podkrada pomysly z OS-a appla a nowy Leopard ma naprawde fajne. Apple bedzie sie smialo rozwijac w usa, paradoksalnie dlatego ze ceny spadly i jest na intelu. M$ lubi sobie gole strzelac ... nowa zabawka ZUNE wyglada beznadziejnie

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    Apple przy takich cenach w pl? Nigdy w zyciu sie nie rozwinie jesli zamiast 3500 jak w usa prosty lapotop bedzie kosztowal 6000.
    A co w polsce ma normalne ceny? Patrz sprzet foto i paliwo Najtanszy Macbook kosztuje 4500PLN i jest zdecydowanie lepszym zakupem niz PC laptop za ta cene. Zreszta zapraszam do tej dyskusji http://canon-board.info/showthread.php?t=13269

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    Co do odwagi ze ktos pracuje w M$ lepiej tam pracowac niz pieprzyc glupoty o tym systemie piszac jednoczesnie z niego posta.
    Co nie wypada? Wal smialo

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ha, to i ja sie przedstawię.
    W zasadzie większośc dnia zajmują mi: spacery z psem, odprowadzanie dziecka do szkoły, odbieranie telefonów od zony, która własnie ma nowy genialny pomysł, co jest związane z tym, że muszę ją gdzieś zawieźć, albo po coś pojechać, trachę "pstrykam" fotki, gram z dzieciakiem na kompie, a w wolnych chwilacj, no cuż w wolbych chwilach dyrektoruję w b. duzym banku.

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

A ja się uczę

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    A co w polsce ma normalne ceny? Patrz sprzet foto i paliwo Najtanszy Macbook kosztuje 4500PLN i jest zdecydowanie lepszym zakupem niz PC laptop za ta cene.

MacBook 4600pln
    Procesor Intel Core Duo 1.83 GHz
    Ekran panoramiczny 13,3"
    Rozdzielczość 1280x800,
    512 MB RAM (2x256MB SODIMM)

HP 3500pln
    Intel Core Duo T2250, 1.73GHz
    1024 MB DDR2
    DVD+/-RW
    80 GB Serial ATA 5400 obr/min
    15,4" TFT WXGA+ WVA 1280 x 800 BrightView

Nie ma bata wybralbym HP ale moze kiedys jak wybiore sie do kraju gdzie mac kosztuje 20% jednej pensji to pierwszy moj zakup bedzie

Co do nagonki na M$ poprostu nie lubie jak ktos narzeka ze zle a zapewne jedzie na czyms czego nawet nie kupil. Zeby nie bylo sam mam linuxa i xp jak narazie xp wygrywa jesli podsumuje czasy, a na laptopie nawet go nie zapuszczam bo ma problemy z oszczedzaniem energii

Pozdrawiam

ps. robimy eot bo watek zmarnuje na wojny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Avadra_K
    Ha, to i ja sie przedstawię.
    W zasadzie większośc dnia zajmują mi: spacery z psem, odprowadzanie dziecka do szkoły, odbieranie telefonów od zony, która własnie ma nowy genialny pomysł, co jest związane z tym, że muszę ją gdzieś zawieźć, albo po coś pojechać, trachę "pstrykam" fotki, gram z dzieciakiem na kompie, a w wolnych chwilacj, no cuż w wolbych chwilach dyrektoruję w b. duzym banku.
    bardzo pozytywnie nastrajający opis.
    podoba mi się Twój rozkład dnia
    no może poza bez obrazy oczywiście, "genialnymi pomysłami" Szanownej Żony

p.s. jeśli mogę spytać Ty tak serio czy to taka przenośnia albo jeszcze trudniejsze słowo metafora, że w wolnych chwilach dyrektorujesz?

moja Babcia para się tym co Ty z tą różnicą że w dużym a nie b.dużym i wogóle jej nie ma w domu etc. więc zdziwił mnie Twój opis bo dla mnie to jest nie do ogarnięcia rozumem że można mieć tak jak Ty mówisz że masz.
    A jeśli jest dokładnie tak jak piszesz to tylko pozazdrościć.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Strona 34 z 56 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów