To lepiej załatw, żeby oddali nam nasze pieniądze zagrabioneZamieszczone przez Acro
![]()
Z wykształcenia jestem elektromechanikiem. Na co dzień instalatorem. Instaluje centralki telefoniczne, sieci komputerowe, domofony i inne gadżety ;-). Fotografia to hobby. Druga pasja to strzelectwo.
D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex
Praca. Bramża okienna - produkcja części do w/w. Hobby - moja rodzina - i z nią podróże - szczególnie góry, motocykle, szybowce.
Kończę informatykę na Politechnice Łódzkiej, specjalność: inżynieria oprogramowania i systemy sieciowe (WEEIiA). Powoli zaczynam szukać pracy. Główne hobby, oprócz tego co robię na uczelni, to fotografia, czasami rower. Pozdrawiam![]()
Popatrz. A ja z tego "szmelcu" co tam w WH naklepiecie okna robie. Jaki ten swiat maly ...Zamieszczone przez b'Art
![]()
Ostatnio edytowane przez Tasma ; 19-02-2006 o 01:27
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Ja sobie siedzę w agencji reklamowej... Czasem się pobujam na moim bujanym krzesełku, czasem poleżę sobie na stole, albo pogapię się przez oknoJednym słowem - płacą mi za myślenie... i od czasu do czasu stukanie w klawiaturę. Nazywają mnie copywriterem. A po godzinach dorabiam sobie pstrykając śluby, dzieci i inne takie tam
![]()
Canon dSLR + szkieł parę...
Projektowanie elektroniki samochodowej - glownie infotaiment.
brybry
absolwent lodzkiej asp. od ~1998 zajmuje sie projektowaniem graficznym komercyjnie. w sumie troche przez przypadek w 2001 trafilem do dzialu kreacji pewnej agencji interaktywnej. w 2003 przenioslem sie do kolejnej agencji interaktywnej i jako senior graphic designer z koncem marca br ide na swoje :] a co :P noz i widelec dla mnie to flash (rowniez na poziomie deweloperskim choc programista na pewno nie jestem), photoshop i freehand.
fotografia komercyjnie zajmuje sie o tyle ze... b czesto kupuje foty w stockach :]
hobby to oczywiscie design, zona ania, pies bajtek (nie ma takiego autofokusa ktory za nim nadazy). oraz grecja - tam ludziom sie nigdzie nie spieszy i to jest to!
w foto inwestuje powoli gdyz zona cenzuruje moje pomysly aczkolwiek licze ze za lat kilka to inni beda kupowac moje wypociny w jakims renomowanym stoku...
j.
Witam,
ponad 7 lat pracowałem w firmie co sprzedaje napoje, które podobno najlepiej z rdzą sobie radzą :-D:grin:
Teraz jestem księgowym w biurze rachunkowym i z przydaloby się troszeczkę dobę wydłużyć.
W międzyczasie skończyłem średnią ekonomiczną, i studia informatyczne.
Potem doszła rodzinka i zbyt wiele czasu na przyjemności :razz: nie zostało
pozdrawiam
___
Canon
Fajnie tak poczytać jakie ludzie mają recepte na ten dziwny świat.
Sam studiuje na Politechnice Śląskiej kierunek Technicznyw wyposażenie budynków.Ostani rok mi został więc czasu nieby jest ale zawsze zamało. Babram się począwszy od kanalizacji a skończywszy na klimatyzacji absolutnej.![]()
Jak to mówimy od syfu aż po samą sterylność![]()
W wolnym czasie śmigam na rowerku ( lecz to już nie to co kiedyś) i oczywiście fotografia. Szukam jakiejść dziedziny i stwierdzam że za dużo jest rzeczy które umię (choć troche) i chciał bym robić
![]()
Czekam na życiową podpowiedź
.....swoją droga za rok wróce do tego miejsca i napisze jak się życie udało :-D mam nadzieje, że będzie już bez niepewności![]()
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX