To może i ja coś napiszę... Pracuję jako projektant w firmie produkującej silniki odrzutowe (i maaaasę innych rzeczy), aktualnie siedzę w tzw. "freedom engines" (kto zna amerykańską retorykę to się domyśli) a kiedyś tam skończyłem MEiL na PW...
To może i ja coś napiszę... Pracuję jako projektant w firmie produkującej silniki odrzutowe (i maaaasę innych rzeczy), aktualnie siedzę w tzw. "freedom engines" (kto zna amerykańską retorykę to się domyśli) a kiedyś tam skończyłem MEiL na PW...
Dopiszę się do listy. Aktualnie to zawodowo się uczęA hobby to różne takie... lotnictwo, grafika 3D, rower i takie tam. Fotografię chciałbym zamnienić na źródło dochodów, nawet jeśli będe mieszkał pod mostem
. Z aparatem się nie rozstanę. To moja piąta kończyna
![]()
To i ja też coś skrobnę o sobie - od jakiś 10 lat projektuję i (ostatnio bardzo rzadko) wykonuję systemu alarmowe i inne związane z tzw. ochroną mienia (tv przemysłowa, monitoring, systemy wykrywania pożaru), przez ostatnie pare lat pracowałem jako informatyk w agencji ochrony i monitoringu Argos w Kielcach (parę tys. obiektów). A od początku roku awansowali mnie tam na dyrektora działu technicznego (i teraz coraz mniej czasu na wszystko..). Hobbystycznie foto, elektronika i (choć ostatnio raczej nie chce mi sie) komputery. Dodatkowo czasem coś tam napiszę do pisma Elektronika Praktyczna. Z komputerów ostatnio głównie zajmuje mnie programowanie w Delphi i programowanie baz danych (MSSQL).
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
A ja jestem inżynier szambonurek![]()
.... a dokładniej to kilka lat temu skończyłem Inżynierię Środowiska na Polietchnice Wrocławskiej ze specjalnością technologia oczyszczania wody i ścieków. Robię to, czego w szkole nauczyli ze wskazaniem na ścieki, co po kliku latach w zawodzie skutkuje postępującym upośledzeniem zmysłu powonienia ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Witam
Wraz z Żoną prowadzę mały zakład foto.
Poza tym życie to sielanka, zwłaszcza w sezonie![]()
Główny problem to wprowadzenie technologii cyfrowej do mojego zakładu - maszyny cyfrowe trochę kosztują a przystawki hm poza jedną są kiepskie.
dzieci mi rosną od 1 wrzesnia córka idzie do przedszkola a syn rośnie że ho ho.
ciekawe czy córa bedzie też uciekać z przedszkola do domu jak ja, bo sąsiaduje z przedszkolem![]()
Firma ma znaczenie
witam
jak na razie pracuje jako technik i dbam o testy wszyskich core2 i pamieci (i innych wynalazkow z intela)
Wczesniej masowo palilem cd`ki po 16 tys dziennieIbm Lotus grup
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 07-09-2006 o 13:17
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
zmierzam do końca (mojego lub jej) pracy magisterskiej na elektronice w wawie. Z urodzenia łodzianin, z wyboru warszafka. Zajmuję się chmurkami ... bo to jest tak,że normalny człowiek ma telefon i jedyne co widzi poza tym to stacje bazowe co to raka powodują i stoją w szczerym polu i fotki psują. Do tych stacji podłączona jest chmurka, która robi,że telefon finalnie dzwoni. A ja zajmuję się taką chmurką w nokii (siemens networks) i naprawiam,żeby wszystko działało szybko i sprawnie. Poza tym od niedawna dorywczo fotograf polibuda.info
Hmmmm wykształcenie : Technik Elektronik a pracuje w hurtowni farmaceutycznej![]()
Hobby : Nurkowanie i aparat![]()
Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska