Strona 29 z 49 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jak ludzie z Warszawy pisza o pracy w duzym banku, a tym bardziej dyrektorowaniu to zaczynam sie naprawde uwaznie rozgladac po korytarzach .
    Vitez, taki urok pracy w wielkiej firmie . Ja też się zastanawiam czy ktoś mnie nie rozpozna na avatarku .

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jak ludzie z Warszawy pisza o pracy w duzym banku, a tym bardziej dyrektorowaniu to zaczynam sie naprawde uwaznie rozgladac po korytarzach .

Z tego co wiem, to raczej nie musisz się rozglądać Kiedy pracowałem tam gdzie Ty teraz (zdaje się City):razz: to on wtedy nazywał się jeszcz Bank Handlowy w Warszawie SA
    Ale jak bys czasem "wpadł" do Focusa w Aleje to może......:rolleyes:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

just as I thought Avadra
    no to powodzenia z doktoratem.podziwiam.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    just as I thought Avadra
    no to powodzenia z doktoratem.podziwiam.

No nie dziękuję, bo zapeszę :razz: - zresztą ostatnio sie dowiedziałem, ze nawet jak nie obronię, to i tak mi dadzą "za wytrwałość ciut się zaeszło, ale jak się ma tyle wolnego czasu co ja, trudno się zebrać do nauki:razz:

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Heja,
    A ja pracuje w duzej fimie produkujacej bielizne (glownie dla kobiet).
    A ze owa firma sprawila sobie duzy system, ktory to trzeba wdrozyc, to jezdze sobie od jakiegos czasu po projektach co pare miesiecy zmieniajac kraj. Na tychze projektach zajmuje sie najbrudniesza robote, czyli migracja danych do nowego systemu.
    A ze roboty od metra i jedyne na co mam z reguly ochote wieczorem, to wykonanie padki-mordki, to na fotografowanie czasu jakos malo :/

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Ja uczę 12, 13 i 14-sto latków, że komputer nie służy tylko do paplania na czacie, oglądania świńskich obrazków i o tym że klawiatura ma też inne klawisze, a nie tylko WSAD, że WORD ma opcję sprawdzania blenduf ;-) (i nie ma u mnie dyzlektykuw) :-P
    Kiedyś tu była stopka:-)

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA
    Ja uczę 12, 13 i 14-sto latków, że komputer nie służy tylko do paplania na czacie, oglądania świńskich obrazków i o tym że klawiatura ma inne klawisze, a nie tylko WSAD, że WORD ma opcję sprawdzania blenduf ;-) (i nie ma u mnie dyzektykuw) :-P
    ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwa gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwa gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie
    troche racji masz.. ale poczatki zajec z informatyki polegajace na pisaniu "programow" w pascalu na pierwszym semestrze a excell na 3 sem to totalnie poroniony pomysl... a ja tak na studiach mialem i qpa qmpli miala poprawki z informy na studiach kompletnie z nia nie zwiazanych
    S45 user

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

LOGO jak najbardziej - jako wprowadzenie do algorytmów (chociaż często używam przepisu na pizę :-)) A pozatym jak pokażę, że za pomocą kilku tagów i klienta FTP można mieć swoją stronę w sieci to zainteresowanie rośnie, może nie u wszystkich ale kilka osób się w to wciąga.
    Kiedyś tu była stopka:-)

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

jestem właścicielem firmy próbującej wbić się w rynek fotograficzny...z różnym skutkiem na razie
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Strona 29 z 49 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów