Vitez, taki urok pracy w wielkiej firmieZamieszczone przez Vitez
. Ja też się zastanawiam czy ktoś mnie nie rozpozna na avatarku
.
Vitez, taki urok pracy w wielkiej firmieZamieszczone przez Vitez
. Ja też się zastanawiam czy ktoś mnie nie rozpozna na avatarku
.
Zamieszczone przez Vitez
Z tego co wiem, to raczej nie musisz się rozglądaćKiedy pracowałem tam gdzie Ty teraz (zdaje się City):razz: to on wtedy nazywał się jeszcz Bank Handlowy w Warszawie SA
Ale jak bys czasem "wpadł" do Focusa w Aleje to może......:rolleyes:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
just as I thought Avadra
no to powodzenia z doktoratem.podziwiam.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Zamieszczone przez Il fuoco
No nie dziękuję, bo zapeszę :razz: - zresztą ostatnio sie dowiedziałem, ze nawet jak nie obronię, to i tak mi dadzą"za wytrwałość
ciut się zaeszło, ale jak się ma tyle wolnego czasu co ja, trudno się zebrać do nauki:razz:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Heja,
A ja pracuje w duzej fimie produkujacej bielizne (glownie dla kobiet).
A ze owa firma sprawila sobie duzy system, ktory to trzeba wdrozyc, to jezdze sobie od jakiegos czasu po projektach co pare miesiecy zmieniajac kraj. Na tychze projektach zajmuje sie najbrudniesza robote, czyli migracja danych do nowego systemu.
A ze roboty od metra i jedyne na co mam z reguly ochote wieczorem, to wykonanie padki-mordki, to na fotografowanie czasu jakos malo :/
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
Ja uczę 12, 13 i 14-sto latków, że komputer nie służy tylko do paplania na czacie, oglądania świńskich obrazków i o tym że klawiatura ma też inne klawisze, a nie tylko WSAD, że WORD ma opcję sprawdzania blenduf ;-) (i nie ma u mnie dyzlektykuw) :-P
Kiedyś tu była stopka:-)
ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwaZamieszczone przez WaldekA
gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo
juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie
![]()
troche racji masz.. ale poczatki zajec z informatyki polegajace na pisaniu "programow" w pascalu na pierwszym semestrze a excell na 3 sem to totalnie poroniony pomysl... a ja tak na studiach mialem i qpa qmpli miala poprawki z informy na studiach kompletnie z nia nie zwiazanychZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
S45 user
LOGO jak najbardziej - jako wprowadzenie do algorytmów (chociaż często używam przepisu na pizę :-)) A pozatym jak pokażę, że za pomocą kilku tagów i klienta FTP można mieć swoją stronę w sieci to zainteresowanie rośnie, może nie u wszystkich ale kilka osób się w to wciąga.
Kiedyś tu była stopka:-)
jestem właścicielem firmy próbującej wbić się w rynek fotograficzny...z różnym skutkiem na razie![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....