Strona 26 z 56 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Domyślnie

pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
    foto to zabawa i odpoczynek
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joshua
    pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
    foto to zabawa i odpoczynek
    OT: pielegniarki (ale te 'bez spodni') i foto-zabawy od czasu pewnego nie najlepiej mi sie widza... ;-) Ale i tak fajnie miec personel medyczny na pokladzie.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    OT: pielegniarki (ale te 'bez spodni') i foto-zabawy od czasu pewnego nie najlepiej mi sie widza... (...)
    na głupotę ludzką niewiele poradzisz.

BTW aby niewiele odrózniać się od reszty w czerwcu bronię dyplom z CMS-ów w studium informatycznym. Tak jakby powoli przebranżawiam się :-D
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Dopiero zaczyna Awatar tonyfoto
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Fotorepoter w agencji prasowej i fotograficznej, laborant (ten od paluchów na negatywach i fotkach )
    tony

http://www.tamtamagency.com.pl

antosik9525
    Guest

Domyślnie

specjalista ds. administracji systemów informatycznych w ENERGA o/Płock
    administrator systemów komputerowych w ZEP-Centrum Motoryzacji (SEAT, HYUNDAI)
    informatyk w ZEP-Centrum Techniki Energetycznej

Na wszystko sie znajdzie czas, tylko pytanie jak bardzo jestesmy skłonni do poświęceń.

Fotografia - od roku, kiedy to zostałem chrzestnym i kupiłem pierwszy aparat celem zrobienia fajnych fotek małej latorośli

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Uczeń/student Stoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PatriX
    Uczeń/student Stoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia

jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
    bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
    o ile naprawde masz do tego ped i checi...
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 05-01-2006 o 23:50
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
    bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
    o ile naprawde masz do tego ped i checi...

Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 Świetna praca na wakacje to była ... Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:
    http://www.powiatrawicki.home.pl/akt...ci/AKT0007.htm
    (tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.
    Ostatnio edytowane przez PatriX ; 06-01-2006 o 00:13
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PatriX
    Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 Świetna praca na wakacje to była ... Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:
    http://www.powiatrawicki.home.pl/akt...ci/AKT0007.htm
    (tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO.

mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasie pozdrawiam
    autora watku przepraszam za OT
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasie pozdrawiam
    autora watku przepraszam za OT
    Ja nie chcę koniecznie dostać się na studia FOTO tylko związane z foto I napewno w KRAKOWIE do innego miasta nie pojade ! PoZdrO ;-)
    www.SIERAQ.digart.pl

Strona 26 z 56 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów