Na moje szczęście z klientami mam rzadko do czynienia.Zamieszczone przez Jac
Na moje szczęście z klientami mam rzadko do czynienia.Zamieszczone przez Jac
to wydaj dyspozycje tym co maja :-)Zamieszczone przez Acro
Z wykształcenia jestem elektromechanikiem. Na co dzień instalatorem. Instaluje centralki telefoniczne, sieci komputerowe, domofony i inne gadżety ;-). Fotografia to hobby. Druga pasja to strzelectwo.
D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex
Praca. Bramża okienna - produkcja części do w/w. Hobby - moja rodzina - i z nią podróże - szczególnie góry, motocykle, szybowce.
Kończę informatykę na Politechnice Łódzkiej, specjalność: inżynieria oprogramowania i systemy sieciowe (WEEIiA). Powoli zaczynam szukać pracy. Główne hobby, oprócz tego co robię na uczelni, to fotografia, czasami rower. Pozdrawiam![]()
Popatrz. A ja z tego "szmelcu" co tam w WH naklepiecie okna robie. Jaki ten swiat maly ...Zamieszczone przez b'Art
![]()
Ostatnio edytowane przez Tasma ; 19-02-2006 o 01:27
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Ja sobie siedzę w agencji reklamowej... Czasem się pobujam na moim bujanym krzesełku, czasem poleżę sobie na stole, albo pogapię się przez oknoJednym słowem - płacą mi za myślenie... i od czasu do czasu stukanie w klawiaturę. Nazywają mnie copywriterem. A po godzinach dorabiam sobie pstrykając śluby, dzieci i inne takie tam
![]()
Canon dSLR + szkieł parę...
Projektowanie elektroniki samochodowej - glownie infotaiment.
brybry
absolwent lodzkiej asp. od ~1998 zajmuje sie projektowaniem graficznym komercyjnie. w sumie troche przez przypadek w 2001 trafilem do dzialu kreacji pewnej agencji interaktywnej. w 2003 przenioslem sie do kolejnej agencji interaktywnej i jako senior graphic designer z koncem marca br ide na swoje :] a co :P noz i widelec dla mnie to flash (rowniez na poziomie deweloperskim choc programista na pewno nie jestem), photoshop i freehand.
fotografia komercyjnie zajmuje sie o tyle ze... b czesto kupuje foty w stockach :]
hobby to oczywiscie design, zona ania, pies bajtek (nie ma takiego autofokusa ktory za nim nadazy). oraz grecja - tam ludziom sie nigdzie nie spieszy i to jest to!
w foto inwestuje powoli gdyz zona cenzuruje moje pomysly aczkolwiek licze ze za lat kilka to inni beda kupowac moje wypociny w jakims renomowanym stoku...
j.