lub "mamy Cie"Zamieszczone przez Slaw
![]()
lub "mamy Cie"Zamieszczone przez Slaw
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
świętokrzyską, powiadasz ... a ja lubelską.Zamieszczone przez TommyTheCat
Fajne masz zajęcie. I zawodowo i prywatnie)
Z tego wszystkiego zapomniałam napisać co ja robię - jestem personalną, ładniej mówiąc - HRM![]()
Geodezja - Kartografia - głównie drogi buduje (np.Obwodnica Sochczewa ) ale kolejowe też np szlak Mrozy-Siedlce... a pozniej mapy robie :-) ostatnia mapka ma w cadzie 120 MB :-)... podziały, osnowy itd, itp ... Geodezja, Panie
A ja się ucze czyli teraz nic nie robie...Mieszkam w Anglii i dorabiam w hotelu. A i tak mam dziwne wrażenie że na nic mi czasu nie starcza
![]()
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
ja sie 'edukuje'-> jeszcze liceum :P ale jakos znajduje czas na odrobine pstrykania
Inne hobby to streetball, capoeira i siłownia.
Pozdr.
no tak widze ze wiekszosc tu to hobbysci a nie profi, ja mam smiale marzenie by zostac choc troche profi, owszem ucze sie, w studium fotograficznymto znaczy bede sie uczyl od czwartku/piatku, bo narazie wiem tylko ze sie dostalem, przez wakacje pracowalem jako sprzedawca w sklepiku
ale przeciez zadna praca nie hanbi a na sprzet jakos sie ustukac musialo dac
mam teraz dwa pytania OT :
primo:
Slaw to znaczy ze jezdzisz bialym Iveco z czipsami ? jak tak, to pomysl czy nie zahaczasz czasem o "Bieruń" czy slask to jednak za daleko dla waszej bazy ?Zamieszczone przez Slaw
secundo:
w jakim miescie robisz ? w przyszlym roku chcialbym sie wybrac na roboty do anglii, w tym tezbym pojechal ale budowalem polski, rodzinny, kapitalizmZamieszczone przez kartel
znajomi fajne place mieli - 6 pounds per hour, u Ciebie podobnie ?
Ostatnio edytowane przez thorin ; 29-08-2005 o 11:59
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Nie. Raczej robię wszystko by taki biały złom mógł koło Was przejeżdżać i miał co nieco na PACE. Bieruń to trochę dla mnie OT , ale znam ludzi którzy sie koło Ciebie szlajają.Zamieszczone przez thorin
Zamieszczone przez Slaw
maja poczucie humoru albo rzeczywiscie jezdzac takim zlomem mozna sie dorobicbo jak z jednym z nich gadalem (spoko ziom, krociutkie czarne wlosy maly miesniaczek, no wiesz ktory, napewno znasz
) to mowil ze urlop ma dopiero w pazdzierniku bo inaczej wybrac sie we firmie nie da, ja go pytam wiec co wtedy robic bo pogody juz nie ma, a on mi na to ze jakas riwiera turecka albo co
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mieszkam w Bournemouth (południowy zachód). Hotel nazywa się Marsham Court Hotel. Płaca niestety niższa niż u ciebie ale dochodzą do tego nadgodziny, święta, napiwki itp...Zamieszczone przez thorin
Ale nie chodzi nawet o kase ale o język nowe krajobrazy...
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...