Strona 2 z 56 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slaw
    Na emeryturze jak będziesz / patrząc na Twój AWTAR podpis / to zdjęcia będą się robiły za pomocą CHIP'a w oczach i komendzie 'bierz go!".
    lub "mamy Cie"
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TommyTheCat
    pare lat temu skonczylem politechnike swietokrzyska,
    pracuje jako grafik, dorabiam czasem robiac strony www i inna grafike, rozwniez filmuje i montuje reklamy, wesela, materialy do tv lokalnej itp (ostatnio np wywiad i koncert in-grid)
    od 2 miesiecy i 19 dni zajmuje sie rowniez wychowywaniem syna
    świętokrzyską, powiadasz ... a ja lubelską.
    Fajne masz zajęcie. I zawodowo i prywatnie )

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać co ja robię - jestem personalną, ładniej mówiąc - HRM

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Geodezja - Kartografia - głównie drogi buduje (np.Obwodnica Sochczewa ) ale kolejowe też np szlak Mrozy-Siedlce... a pozniej mapy robie :-) ostatnia mapka ma w cadzie 120 MB :-)... podziały, osnowy itd, itp ... Geodezja, Panie

Pełne uzależnienie

Domyślnie

"robie" w IT, jestem po UW
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 29-08-2005 o 11:44

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja się ucze czyli teraz nic nie robie... Mieszkam w Anglii i dorabiam w hotelu. A i tak mam dziwne wrażenie że na nic mi czasu nie starcza
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ja sie 'edukuje' -> jeszcze liceum :P ale jakos znajduje czas na odrobine pstrykania
    Inne hobby to streetball, capoeira i siłownia.
    Pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

no tak widze ze wiekszosc tu to hobbysci a nie profi, ja mam smiale marzenie by zostac choc troche profi, owszem ucze sie, w studium fotograficznym to znaczy bede sie uczyl od czwartku/piatku, bo narazie wiem tylko ze sie dostalem, przez wakacje pracowalem jako sprzedawca w sklepiku ale przeciez zadna praca nie hanbi a na sprzet jakos sie ustukac musialo dac mam teraz dwa pytania OT :
    primo:

Logistyka Frito Lay.
    Slaw to znaczy ze jezdzisz bialym Iveco z czipsami ? jak tak, to pomysl czy nie zahaczasz czasem o "Bieruń" czy slask to jednak za daleko dla waszej bazy ?

secundo:

Cytat Zamieszczone przez kartel
    Mieszkam w Anglii i dorabiam w hotelu.
    w jakim miescie robisz ? w przyszlym roku chcialbym sie wybrac na roboty do anglii, w tym tezbym pojechal ale budowalem polski, rodzinny, kapitalizm znajomi fajne place mieli - 6 pounds per hour, u Ciebie podobnie ?
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 29-08-2005 o 11:59
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał Awatar Slaw
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Slaw to znaczy ze jezdzisz bialym Iveco z czipsami ? jak tak, to pomysl czy nie zahaczasz czasem o "Bieruń" czy slask to jednak za daleko dla waszej bazy ?
    Nie. Raczej robię wszystko by taki biały złom mógł koło Was przejeżdżać i miał co nieco na PACE. Bieruń to trochę dla mnie OT , ale znam ludzi którzy sie koło Ciebie szlajają.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Nie. Raczej robię wszystko by taki biały złom mógł koło Was przejeżdżać i miał co nieco na PACE. Bieruń to trochę dla mnie OT , ale znam ludzi którzy sie koło Ciebie szlajają.

maja poczucie humoru albo rzeczywiscie jezdzac takim zlomem mozna sie dorobic bo jak z jednym z nich gadalem (spoko ziom, krociutkie czarne wlosy maly miesniaczek, no wiesz ktory, napewno znasz ) to mowil ze urlop ma dopiero w pazdzierniku bo inaczej wybrac sie we firmie nie da, ja go pytam wiec co wtedy robic bo pogody juz nie ma, a on mi na to ze jakas riwiera turecka albo co
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    w jakim miescie robisz ? w przyszlym roku chcialbym sie wybrac na roboty do anglii, w tym tezbym pojechal ale budowalem polski, rodzinny, kapitalizm znajomi fajne place mieli - 6 pounds per hour, u Ciebie podobnie ?
    Mieszkam w Bournemouth (południowy zachód). Hotel nazywa się Marsham Court Hotel. Płaca niestety niższa niż u ciebie ale dochodzą do tego nadgodziny, święta, napiwki itp... Ale nie chodzi nawet o kase ale o język nowe krajobrazy...
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Strona 2 z 56 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów