Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: MŚ w wioślarstwie

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie MŚ w wioślarstwie

mxdanish, trzymamy kciuki!

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    mxdanish, trzymamy kciuki!
    Ale niespodzianka!!! Widzę że przerodziłeś się w zagorzałego kibola wioseł :wink:
    To dobrze bo niewielu już takich w Polsce zostało
    Właśnie przyszedłem z rozruchu,a za 5 h mamy pierwszy start w zawodach.
    Kciuki się na pewno przydadzą bo mamy od razu mocnych przeciwników i sam nie wiem czego się spodziewać.
    Na żywo z Gifu mxdanish
    Pozdrawiam
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

i jak poszło? ja mam ogromny sentyment do tego sportu, gdyż spędziłem prawie całe studia w 8ce (akademickiej) i przypłaciłem to operacją kręgosłupa... Piękny sport, kształtuje nie tylko całe ciało, ale przede wszystkim charakter! Powodzenia!!!

Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macios
    ja mam ogromny sentyment do tego sportu, gdyż spędziłem prawie całe studia w 8ce (akademickiej)
    No proszę!! Swojak
    przypłaciłem to operacją kręgosłupa...
    Niestety tak jest i to spotyka się coraz częściej. Problemy z kręgosłupem (skrzywienia,dyskopatie i inne jakieś uciski nerwowe) pojawiają się częściej niż kiedyś. Już paru moich kumpli musiało się poddać operacji i zrezygnować z treningów (wyczynowych,bo rekreacyjnie to każdy coś tam rzeźbi)
    Piękny sport, kształtuje nie tylko całe ciało, ale przede wszystkim charakter!
    Tyż prawda (no może z ciałem to nie zawsze ). Ten kto wie coś o trenowaniu to wie że 320 dni (jak nie lepiej) w roku poza domem to norma.
    Nestety popularność w Polsce gwałtownie spada (generalnie większość ludzi myli z kajakami :rolleyes: ) a w innych krajach rośnie
    i jak poszło?
    Wolałbym nie mówić jeszcze ponieważ zawody trwają a nie mam zwyczaju relacjonować na bieżąco (jestem troszkę przesądny )
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

ok, wiec trzymam dalej kciuki - daj znac po:-) Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

W środę kwalifikacje do tej fazy rywalizacji uzyskały również trzy kolejne osady - dwójka podwójna (Michał Słoma, Marcin Brzeziński), czwórka bez sternika (Mariusz Daniszewski, Rafał Smoliński, Jarosław Godek, Dawid Pacześ) oraz czwórka bez sternika wagi lekkiej (Maciej Madej, Bartłomiej Pawelczak, Miłosz Bernatajtys, Gabriel Pawlak).
    mxdanish, gratulujemy

Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    W środę kwalifikacje do tej fazy rywalizacji uzyskały również trzy kolejne osady - dwójka podwójna (Michał Słoma, Marcin Brzeziński), czwórka bez sternika (Mariusz Daniszewski, Rafał Smoliński, Jarosław Godek, Dawid Pacześ) oraz czwórka bez sternika wagi lekkiej (Maciej Madej, Bartłomiej Pawelczak, Miłosz Bernatajtys, Gabriel Pawlak).
    mxdanish, gratulujemy
    Eee tam
    Jestem w szoku że zrobienie rekordu kraju nie daje nam na razie nic :-?
    Jutro prawie że najważniejszy dzień - być albo nie być :wink:

Uprawnienia umieszczania postów