Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [NIK Software Color Efex Pro] Tutoriale?

Widok wątkowy

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

ok. ale mam na przyklad taki filmik, na ktorym pani fotografik usuwa worki pod oczami modelce przy pomocy odpowiedniego uzycia 'Contrast Only'. Pomyslalem sobie - 'fajne, moze jest wiecej rzeczy niz tylko zabawa suwaczkami, o ktorych nie wiem?'

Cytat Zamieszczone przez qb4hkm Zobacz posta
    OMG! Sorry ale nie mogę się powstrzymać...
    Do czego tu tutorial?
    umiesz tak?

Cytat Zamieszczone przez qb4hkm Zobacz posta
    nie to, że nie chcę pomóc, ale czy do wszystkiego dzisiaj trzeba tutka? Przecież najfajniejsze efekty uzyskasz eksperymentując na własną rękę...
    stare powiedzenie glosi "you don't ask you don't get". wiec pytam, a noz dowiem sie czegos nowego.
    rozumiem Twoje zdziwienie i sam pewnie bym jeszcze jakis czas temu nie wpadl na tak glupi pomysl jak tutki do efex'a, ale widzialem pare fajnie i nietypowo wykorzystanych filtrow i pzyszlo mi do glowy, ze moze jest tego wiecej.
    i wierz mi, tez czasem smiesza mnie pytania na forum - 'jak uzyskac taki efekt', kiedy cos jest dla mnie niesamowicie oczywiste i proste, chociaz nigdy tego nie robilem - i mysle sobie, ze przeciez lepiej poprobowac samemu.

a mimo wszystko czasem sie czegos nowego dowiaduje
    Ostatnio edytowane przez spoon ; 31-07-2009 o 00:49
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Uprawnienia umieszczania postów