Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Canon EF 24-105mm f4 L IS USM

Zablokowany

Exclamation Canon EF 24-105mm f4 L IS USM

witam.mam pytanko. który z obiektywów canona jest najlepszy do fotoreportażu? wyczytałem ze 24-105mm f4 L IS to jeden z najlepszych. co o nim sadzicie i może cos innego doradzicie. dodam że mam już 50 f1.4 , 85/1.8 , 135 2L oraz kita 18-55. dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Taa, kolejny leniuszek.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany

Domyślnie

tak kolejny leniuszek!!! w odróżnieniu od was nie mam czasu szukac odpowiedzi która by mnie satysfakcjonowała. po to zadaje pytanie zeby uslyszec konkretna odpowiedz od ludzi ktorzy w tym siedza, a nie odsylanie do wyszukiwarki!! juz tam bylem i dalej nie jestem pewny co do tego obiektywu . a wy tzw "forumowi mądrale" czasami lepiej nic nie piszcie zamiast pisac i denerwowac ludzi! to kazdy potrafi!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djkonio Zobacz posta
    w odróżnieniu od was nie mam czasu szukac odpowiedzi która by mnie satysfakcjonowała. po to zadaje pytanie zeby uslyszec konkretna odpowiedz
    tak, wszyscy sa na twoje skinienie, gotowi odpowiadac w dzien i w nocy bo tobie sie nie chce szukac .. z takim podejsciem jak twoje - nie pozostaje nic innego niz zyczyc powodzenia w uzywskiwaniu odpowiedzi

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to się ładnie kolega przedstawił milionom słuchaczy.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany

Domyślnie

nie mówie ze nie szukałem! przeczytaj dokladnie. wiem sporo na temat tego szkla ale dalej nie jestem pewien bo to spory wydatek. do tej pory focilem tylko na kitcie i na stalkach. szukam czegos co da mi jakies pole manewru poza stalkami

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeżeli wiesz już sporo to niczego nowego się nie dowiesz, wszystko na temat tego szkła już zostało powiedziane.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

http://www.canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi).

Uprawnienia umieszczania postów