Teraz wiem czego chłopakom z nikonami najbardziej brakuje - białych elek
Teraz wiem czego chłopakom z nikonami najbardziej brakuje - białych elek
Prowokacja nie wyszła
![]()
ps: bebeskycały czas jestem
![]()
Jest czego zazdrościć. To była L-ka 2000mm ze światłem 0.1
Canon 400d 28-135 is usm
Gratuluję nikoniarzom pomysłu i poczucia humoru.
Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS
Witam Wszystkich :-)
Jako główny założyciel wątku z podanego linka czuję się wywołany do tablicy ;-)
...i spieszę z wyjaśnieniem - żadna wojna systemowa, połowa moich fotografujących przyjaciół to Canonierzy, od wieków robimy sobie takie dowcipy, ale NIGDY na poważnie :-)
Robiliśmy już coś podobnego w ubiegłym roku, tym razem miało być mniej erotycznie ;-) i stąd taki a nie inny pomysł :-)
Mam nadzieję, że pośmiejecie się razem z nami, niedługo będzie część druga tego ekstremalnego reportażu ;-)
Pozdrawiam serdecznie.
Artur :-)
Wojna systemowa? Raczej poczucie humoru :P
Świetne. Jak mi się będzie dzisiaj nudzić, to się u nich zarejestruję i pogratuluję
A teraz wracamy do super wątków CB...no to w jakiej pozycji przechowywać szkła (tak mi się wrednie przypomniało :P)?
Aparaty, obiektywy, lampy.
Archibald - czekamy na więcej i gratulujemy super pomysłów i wykonania! Tak trzymać.
Canon 855D + 8-200mm f4
ludzie nie dajcie sie oszukac - to frontalny atak wrogich sil (zydo-komuno-masonskich chcialoby sie rzec). eLka zostala obrazona - wysmiana, ponizona! proponuje powolac do zycia kilkuosobowe bojowki, ktore beda braly czynny (i uzasadniony) odwet na japonskich turystach panoszacych sie z nikonami na starowce!
Trzeba jeszcze doniesc na lubitel-board - niech i ich sprawiedliwa reka dosiegnie tych podlych wichrzycieli!!!
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700
O tych cyklistach? http://www.wirujacepedaly.pl :-D
Apropos reportaży Panów Spinaczy, to uśmiałem się grubo![]()
Ostatnio edytowane przez dr11 ; 31-07-2009 o 11:34
.