Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Animal Planets

Mieszany widok

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie Animal Planets

Właśnie oglądam Austin Stevens Most Dangerous.
    Facet dziś foci słonie, a w łapie trzyma duże czarne z przypiętą długą białą L-ką
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To fakt, 100-400 na moje oko...
    Ale zwróć uwagę, że do zdjęć węży z bliska używa Sigmy
    Wszystko to na analogowej puszce C.
    Generalnie program mi się bardzo podoba. Ostatnio trochę się poczułem jak Stevens, gdy tuż przed kołami mojego roweru przemknął (dosłownie!) po ścieżce rowerowej bardzo duży zaskroniec! :grin:

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Ale zwróć uwagę, że do zdjęć węży z bliska używa Sigmy
    Wszystko to na analogowej puszce C.
    Hmm.. Zastanawiam sie, czemu nie cyfra i czy aby na pewno nie cyfra..
    Pierwszy raz widziałem odcinek i za dużo nie dało się zauważyć..
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    Hmm.. Zastanawiam sie, czemu nie cyfra i czy aby na pewno nie cyfra..
    Pierwszy raz widziałem odcinek i za dużo nie dało się zauważyć..

Dzungla... analog troche mniej zawodny niz cyfra .

Domyślnie

Ja oglądam ten program prawie regularnie. Wg mnie facet jest świetny. Zazdroszcze mu tego podróżowania i obcowania z dziką naturą.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad
    Ja oglądam ten program prawie regularnie. Wg mnie facet jest świetny. Zazdroszcze mu tego podróżowania i obcowania z dziką naturą.
    Nie odnosisz jednak czasami wrażenia, że te "przypadkowe spotkania" z jakimś gatunkiem są trochę za mocno wyreżyserowane? Generalnie serial jest jednak świetny. Obejrzyj sobie na www kanału wywiad ze Stevensem. Troche facet przeszedł, aby móc jeździć i robić zdjęcia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Nie odnosisz jednak czasami wrażenia, że te "przypadkowe spotkania" z jakimś gatunkiem są trochę za mocno wyreżyserowane?
    Oglądałeś kiedyś Łowce Krokodyli? Ja widziałem jak był kręcony. Mieli ze 3 takie same weże z zoo w samochodzie z klimatyzacją i tylko je zamieniali, żeby były spokojne (choć i tak nie zawsze były). Wszystkie takie programy z ludzmi są wyreżyserowane. Mają asekurację, ale i tak zawsze oni są najbliżej dzikiego zwierzęcia i to oni najbardziej ryzykują. Dzikie zwierze to zawsze dzikie zwierze. Obojętnie czy jest z zoo czy mieszka na wolnosci.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad
    Oglądałeś kiedyś Łowce Krokodyli? Ja widziałem jak był kręcony. Mieli ze 3 takie same weże z zoo w samochodzie z klimatyzacją i tylko je zamieniali, żeby były spokojne (choć i tak nie zawsze były). Wszystkie takie programy z ludzmi są wyreżyserowane. Mają asekurację, ale i tak zawsze oni są najbliżej dzikiego zwierzęcia i to oni najbardziej ryzykują. Dzikie zwierze to zawsze dzikie zwierze. Obojętnie czy jest z zoo czy mieszka na wolnosci.
    To że one są wyreżyserowane nigdy nie ulegało wątpliwości. Natomiast kluczem jest osiągnięcie złotego środka i taki efekt końcowy, aby widz nie za bardzo zwracał na tę "reżyserię" uwagę. Po prostu trochę przesadzają w tych programach z sensacją.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Widziałem odcinek jak Stevens zmieniał negatywy. Fotografował wtedy żararakę, był bardzo zdenerwowany, a tu mu się film skończył

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ogladalem jakis program z tej serii i nie pamietam juz czy chodzi o tego samego goscia,ale wtedy interesowal mnie wlasnie sprzet,ktorym robi,a nie jego dane personale lub teczka w IPN-ie.Robil zdjecia (moim porzednim Canonem),a mianowicie 50-tka.Konia z rzedem temu,ktory wie czy byla sterowana okiem,czy...sila woli.
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów