Właśnie oglądam Austin Stevens Most Dangerous.
Facet dziś foci słonie, a w łapie trzyma duże czarne z przypiętą długą białą L-ką![]()
Właśnie oglądam Austin Stevens Most Dangerous.
Facet dziś foci słonie, a w łapie trzyma duże czarne z przypiętą długą białą L-ką![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
To fakt, 100-400 na moje oko...
Ale zwróć uwagę, że do zdjęć węży z bliska używa Sigmy
Wszystko to na analogowej puszce C.
Generalnie program mi się bardzo podoba. Ostatnio trochę się poczułem jak Stevens, gdy tuż przed kołami mojego roweru przemknął (dosłownie!) po ścieżce rowerowej bardzo duży zaskroniec! :grin:
Hmm.. Zastanawiam sie, czemu nie cyfra i czy aby na pewno nie cyfra..Zamieszczone przez KMV10
Pierwszy raz widziałem odcinek i za dużo nie dało się zauważyć..
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Zamieszczone przez dentharg
Dzungla... analog troche mniej zawodny niz cyfra.
Ja oglądam ten program prawie regularnie. Wg mnie facet jest świetny. Zazdroszcze mu tego podróżowania i obcowania z dziką naturą.
Oglądałeś kiedyś Łowce Krokodyli? Ja widziałem jak był kręcony. Mieli ze 3 takie same weże z zoo w samochodzie z klimatyzacją i tylko je zamieniali, żeby były spokojne (choć i tak nie zawsze były). Wszystkie takie programy z ludzmi są wyreżyserowane. Mają asekurację, ale i tak zawsze oni są najbliżej dzikiego zwierzęcia i to oni najbardziej ryzykują. Dzikie zwierze to zawsze dzikie zwierze. Obojętnie czy jest z zoo czy mieszka na wolnosci.Zamieszczone przez KMV10
Ogladalem jakis program z tej serii i nie pamietam juz czy chodzi o tego samego goscia,ale wtedy interesowal mnie wlasnie sprzet,ktorym robi,a nie jego dane personale lub teczka w IPN-ie.Robil zdjecia (moim porzednim Canonem),a mianowicie 50-tka.Konia z rzedem temu,ktory wie czy byla sterowana okiem,czy...sila woli.![]()
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...