Jakos mnie to nie dziwi, ze Was wykopali. Powinienes miec pretensje do organizatorow koncertu o to, ze nie dogadali sie z JMJ odnoscie zdjec a nie do samego Jarre'aZamieszczone przez Jurek Plieth
Wogole Twoje oburzenie brzmi tak, jakbysmy sami mieli mowiec do Ciebie 'mistrzu'. Wogole po co ta cala ironia?
Obraziles w tym momencie sporo ludzi. Naprawde uwazasz, ze zdecydowana wiekszosc z tych 100k ludzi, ktorzy byli zachwyceni/wzruszeniu koncertem to prostaki?Zamieszczone przez Jurek Plieth
Ja osobiscie sie prostakiem nie czuje i nie podoba mi sie to, ze mnie za takiego uwazasz
I skonczecie w koncu z tym Oldfieldem - ja tu nie widze, zadnego porownania :rolleyes:
A co do playbecku, jak ktos choc troszke zna sie na muzyce elektronicznej to wie, ze zagranie takiego koncertu live jest po prostu niewykonalne! Chcecie koncert live to idzcie na koncert country/bluesowy/jazzowy/łotewa
P.S.
Bylem na wielu 'duzych' koncertach (takie hobby) gdzie wystepowali podobni 'Mistrzowie' i na zadnym z nich nie mozna bylo fotografowac! Wiec wierzcie mi, JMJ nie jest jakims wyjatkiem w tym temacie
![]()