Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
Źle mnie zrozumiałeś; to nie tylko nas źle potraktowano! Nas po prostu potraktowano dokładnie tak samo jak wszystkich innych Polaków w tym miejscu
Jakos mnie to nie dziwi, ze Was wykopali. Powinienes miec pretensje do organizatorow koncertu o to, ze nie dogadali sie z JMJ odnoscie zdjec a nie do samego Jarre'a
Wogole Twoje oburzenie brzmi tak, jakbysmy sami mieli mowiec do Ciebie 'mistrzu'. Wogole po co ta cala ironia?

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
Wobec tego deklaracje Jarre'a typu Kocham Polska, Kocham Gdańsk były po prostu śmieszne i jeśli wywoływały łzy to chyba tylko u prostego stoczniowca po kilku piwach. Z całą sympatią dla stoczniowców, choćby tylko za to co zrobili w roku 70-tym i 80-tym.
Obraziles w tym momencie sporo ludzi. Naprawde uwazasz, ze zdecydowana wiekszosc z tych 100k ludzi, ktorzy byli zachwyceni/wzruszeniu koncertem to prostaki? Ja osobiscie sie prostakiem nie czuje i nie podoba mi sie to, ze mnie za takiego uwazasz

I skonczecie w koncu z tym Oldfieldem - ja tu nie widze, zadnego porownania :rolleyes:
A co do playbecku, jak ktos choc troszke zna sie na muzyce elektronicznej to wie, ze zagranie takiego koncertu live jest po prostu niewykonalne! Chcecie koncert live to idzcie na koncert country/bluesowy/jazzowy/łotewa

P.S.
Bylem na wielu 'duzych' koncertach (takie hobby ) gdzie wystepowali podobni 'Mistrzowie' i na zadnym z nich nie mozna bylo fotografowac! Wiec wierzcie mi, JMJ nie jest jakims wyjatkiem w tym temacie