Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Wirusy w plikach raw

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Komputerow osobistych uzywam od 16 lat. Przez ten czas moze mialem z 3 miesiace zainstalowanego jakiegos antywirusa. Nigdy nic mi sie nie przytrafiło. Kultura pracy, o której pisał Vitez jest niezłym argumentem. Chociaż ja się czasami zastanawiam jakim cudem jeszcze nie nałapałem jakiegoś robactwa patrząc w historie odwiedzonych stron..

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Komputerow osobistych uzywam od 16 lat. Przez ten czas moze mialem z 3 miesiace zainstalowanego jakiegos antywirusa. Nigdy nic mi sie nie przytrafiło. Kultura pracy, o której pisał Vitez jest niezłym argumentem. Chociaż ja się czasami zastanawiam jakim cudem jeszcze nie nałapałem jakiegoś robactwa patrząc w historie odwiedzonych stron..
    No to doswiadczenie w latach mamy podobne, ale jak tys sie uchowal bez wirusa to ja nie wiem, albo masz, a nie wiesz

Co do kultury pracy to swoja droga, ale w dzisiejszych czasach tj maile, internet, pendrive'y, dyski zew etc uchowanie sie bez wirusa graniczy z cudem jak sie nie ma anty vira.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Wspomniania kultura pracy + używanie systemów z rodziny *UNIX (a kiedyś AmigaOS) + nie dopuszczanie innych do własnych systemów (i ich pendrive'ów bo po co?)...

Nigdy nie miałem zajawki wymiany plikami, nikt do mnie nie przychodził wydrukować coś, bo u mnie to Word nie halo, a latexa nikt nie znał ;-) Z internetu jak coś sciagam to przede wszystkim soft, który jest open source, głównie podpisany itd itd itd.

ale sie OT zrobił w sumie...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów