Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: [możliwy flame] D300/s - dlaczego NIE warto go kupić?

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

o matko mam za mały monitor na takie wypowiedzi

a więc pewnie nigdy nie kleiłeś puszek nikona i to jeszcze butaprenem, widać że nie wiesz że to nie klej puszcza tylko guma rośnie i nie ma jak juz jej wkleić tylko trzeba kupić nową.. zaraz dodasz dyche i kupisz skalpel

to że niedzwiedz kupił to żaden powód miś puszapek kupuje tylko piwo na skrzynki taki ot..

skoro twierdzisz ze jest super to na prawde mi ciebie żal jedyny użyteczny z tego obiektyw to sigma.. hmmmm sigma to nie nikkor..? Dobrze ze dali tą 35 dx po iluś latach bo przciez ta f2 to gó.no niesamowite, 35 1,4 nie potrafią zrobić.. 24 50 85 i wielu innych szkieł tak jak w canonie L na które użytkownik mógłby sobie pozwolić już nie wspomnę ze canonowski 17-55 jest tanszy i ma VR . ten zestaw który sugerujesz podejrzewam że kończy sie na 5,6 i jeżeli cie to zadowala..

hehe jeździj sobie tym ferrari i rob mu zdjecia, niestety do ludzi d300 to ciężki sprzęt.

najgorzej to jest sobie wmawiać..

z 200vr nie pracowałem wiec nie bede wypowiadał sie na jego temat trzymając go..

dodam tylko że kiedys ta guma zablokowała mi koło nastawcze podczas gdy wychodzili z kościoła, d2h cena jego w tedy to jakies 15-18k przebieg 8k, więc nie jest to pewny sprzęt za jaki uchodzi..
    ciekawe czy nikon da matryce 24mpix do d700x hmm? :P

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    o matko mam za mały monitor na takie wypowiedzi
    Masz rację, koniec OT.
    the silence is deafening

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wlasnie cos masz nie tak, bo musi wystarczyc sam joystick. wez sobie C.fn-y skonfiguruj odpowiednio, bo na moje oko masz w III-3 wybrane 0 a powinno byc 1:
    http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS40D/page12.asp
    Jak już o tym mowa to pociągnę dalej ten offtop.
    Działa Wam wybór punktu za pomocą joysticka jak macie wygaszone zielone "kontrolki" w wizjerze? Bo mi nie, a przydałaby się "aktywacja" aparatu za pomocą wybieraka. Teraz muszę wcisnąć albo spust do połowy albo cokolwiek innego (*, AF-ON) i dopiero wtedy można wybrać punkt AF.
    system EOS

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chavez Zobacz posta
    Jak już o tym mowa to pociągnę dalej ten offtop.
    Działa Wam wybór punktu za pomocą joysticka jak macie wygaszone zielone "kontrolki" w wizjerze? Bo mi nie, a przydałaby się "aktywacja" aparatu za pomocą wybieraka. Teraz muszę wcisnąć albo spust do połowy albo cokolwiek innego (*, AF-ON) i dopiero wtedy można wybrać punkt AF.
    czy chodzi Ci o to, czy aparat reaguje jak wygasza wyswietlacz w celowniku (po tych 2 sekundach braku aktywnosci)? jesli tak, to u mnie tez nie dziala wybieranie AF
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak, o to. A szkoda że jednak nie ma takiej możliwości. (U mnie wygasza się po 4 sekundach.)
    system EOS

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów