o matko mam za mały monitor na takie wypowiedzi
a więc pewnie nigdy nie kleiłeś puszek nikona i to jeszcze butaprenem, widać że nie wiesz że to nie klej puszcza tylko guma rośnie i nie ma jak juz jej wkleić tylko trzeba kupić nową.. zaraz dodasz dyche i kupisz skalpel
to że niedzwiedz kupił to żaden powód miś puszapek kupuje tylko piwo na skrzynki taki ot..
skoro twierdzisz ze jest super to na prawde mi ciebie żal jedyny użyteczny z tego obiektyw to sigma.. hmmmm sigma to nie nikkor..? Dobrze ze dali tą 35 dx po iluś latach bo przciez ta f2 to gó.no niesamowite, 35 1,4 nie potrafią zrobić.. 24 50 85 i wielu innych szkieł tak jak w canonie L na które użytkownik mógłby sobie pozwolić już nie wspomnę ze canonowski 17-55 jest tanszy i ma VR . ten zestaw który sugerujesz podejrzewam że kończy sie na 5,6 i jeżeli cie to zadowala..
hehe jeździj sobie tym ferrari i rob mu zdjecia, niestety do ludzi d300 to ciężki sprzęt.
najgorzej to jest sobie wmawiać..
z 200vr nie pracowałem wiec nie bede wypowiadał sie na jego temat trzymając go..
dodam tylko że kiedys ta guma zablokowała mi koło nastawcze podczas gdy wychodzili z kościoła, d2h cena jego w tedy to jakies 15-18k przebieg 8k, więc nie jest to pewny sprzęt za jaki uchodzi..
ciekawe czy nikon da matryce 24mpix do d700x hmm? :P