Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Jaka torba/plecak/TopLoader dla Body z obiektywem??

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie Jaka torba/plecak/TopLoader dla Body z obiektywem??

Witam - chodzi mi o to, iz potrzebuje czegos na wypady coby nie dzwigac Nova 4 AW z calym sprzetem - chce miec moznasc wlozenia 350D z podpietym szklem typu Tamron a kiedys moze jakies tele zamiast niego??Co polecacie??
    Moze jakis TopLoader - czy zdaje to egzamin??A moze jakis plecaczek - cosik w rozsadnej cenie oczywiscie - ale zeby mialo w sobie taki pokrowiec jak mam w torbie co juz wykozystywalem w gorach.
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar
    Witam - chodzi mi o to, iz potrzebuje czegos na wypady coby nie dzwigac Nova 4 AW z calym sprzetem - chce miec moznasc wlozenia 350D z podpietym szklem typu Tamron a kiedys moze jakies tele zamiast niego??Co polecacie??
    Moze jakis TopLoader - czy zdaje to egzamin??A moze jakis plecaczek - cosik w rozsadnej cenie oczywiscie - ale zeby mialo w sobie taki pokrowiec jak mam w torbie co juz wykozystywalem w gorach.
    Male plecaki nie maja pokrowcow tak jak LowePro w wiekszych (AW). Zobacz na www.tamrac.com czy Ci sie podobaja te torby Velocity IMHO bardzo fajne na bardzo krotkie spacery, wlasnie na aparat + szklo + pare akcesoriow.

Ps.: Jak sie zdecydujesz na maly plecak to mam na sprzedaz, skontaktuj sie na PW.
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar
    Korzystam z Lowepro Topload Zoom AW - mieści się w nim 350 + kit +75-300, niestety bez gripa. Do kieszeni na akcesoria spokojnie wchodzi 420ex. Fajnym pomysłem są szelki do noszenia torby np. na klatce - nie obija się po bokach i można mieć normalny plecak na zwykłe rzeczy. Według mnie zdecydowanie zdaje egzamin - oczywiście jeżeli ktoś nie ma potrzeby nosić całego przekroju obiektywów, itp

--
    Krzysiek

Uprawnienia umieszczania postów