Przeczytaj jakie aparaty porównuje djtermoz, to się okaże, że nie potrafisz menu przeczytać i dlatego Cie wozi od golonki do schabowegoZamieszczone przez pn_
![]()
Przeczytaj jakie aparaty porównuje djtermoz, to się okaże, że nie potrafisz menu przeczytać i dlatego Cie wozi od golonki do schabowegoZamieszczone przez pn_
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Zamieszczone przez Arkan
?!?!?Zamieszczone przez Arkan
"Cytat:Zamieszczone przez pn_
Napisał djtermoz
Natomiast jesli chodzi o szumy i rozdzielczosc to przepasc miedzy D2X a 1Ds MkII jest gigantyczna.
Nie odleccie z zachwytu
Tutaj wybralem sobie D2X i 1Ds, oraz pierwsze z brzegu foto i szumy odwrotnie byly, znaczy w 1Ds byly, a w D2X nie - zyleta.
Tak wiec nie wiem co gora, golonka czy schabowy, chyba zalezy od jedzacego, dnia tygodnia i cisnienia atmosferycznego''
pn_ - głupa rżniesz, czy sam nie pamiętasz kogo cytujesz w komentowanej przez siebie wypowiedzi. Polemizujesz z wypowiedzią djtermoz, odnośnie 1ds mkII, ja natomiast mówiłem o 1ds mkI - to jakbyś nie wiedział (albo znów coś poplątał), to są dwa różne aparaty. Czytaj chłopie to co sam piszesz, bo się gubisz.
Pentax K-5 II, Leica M9
Nie denerwuj sie. To tylko fotografia, nie pobijmy sie o przecinek...Zamieszczone przez Arkan
Ciemna strona mocy oglasza pas :-)
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 02:07
Nie, to nie jest fotografia - w twoim przypadku jest to jedynie trolling w najczystszej postaci.Zamieszczone przez pn_
Urodziłeś się już takim malkontentem? Czy jest to przejaw frustracji, wynikający z posiadania Nikona? Tak czy siak daj na luz, bo w swoich wywodach ani nie jestes błyskotliwy, ani dowcipny.
Mylisz sie Angmar. Dyskutowalismy o fotkach z roznych puszek i nigdzie nie widze tekstu z mojej strony, ktory uzasadnialby takie mocne slowa z Twojej strony.Zamieszczone przez Angmar
Najwyrazniej pomylilem tez dwa modele Canona ze soba. To jeszcze nie powod, zeby mnie obrazac.
Ja lubie sobie pozartowac (np. szumy Smieny i 350D w dyskusji ze svenem), ale nigdy nie znizylbym sie do obrazania swojego rozmowcy tylko dlatego, ze ma ciemne wlosy, zielone oczy, koszule w kratke czy aparat Canona/Nikona/Pstrykona/Smieny/Minolty... (niepotrzebne skreslic).
Pozdrawiam,
Przemek
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 09:19