Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Porównanie 1Dxxx vs. D2x

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Nie odleccie z zachwytu :-)

Tutaj wybralem sobie D2X i 1Ds, oraz pierwsze z brzegu foto i szumy odwrotnie byly, znaczy w 1Ds byly, a w D2X nie - zyleta.

Tak wiec nie wiem co gora, golonka czy schabowy, chyba zalezy od jedzacego, dnia tygodnia i cisnienia atmosferycznego :-)
    Przeczytaj jakie aparaty porównuje djtermoz, to się okaże, że nie potrafisz menu przeczytać i dlatego Cie wozi od golonki do schabowego
    Pentax K-5 II, Leica M9

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Przeczytaj jakie aparaty porównuje djtermoz, to się okaże, że nie potrafisz menu przeczytać i dlatego Cie wozi od golonki do schabowego
    1ds rulez
    ?!?!?

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

?!?!?
    "Cytat:
    Napisał djtermoz
    Natomiast jesli chodzi o szumy i rozdzielczosc to przepasc miedzy D2X a 1Ds MkII jest gigantyczna.

Nie odleccie z zachwytu

Tutaj wybralem sobie D2X i 1Ds, oraz pierwsze z brzegu foto i szumy odwrotnie byly, znaczy w 1Ds byly, a w D2X nie - zyleta.

Tak wiec nie wiem co gora, golonka czy schabowy, chyba zalezy od jedzacego, dnia tygodnia i cisnienia atmosferycznego''

pn_ - głupa rżniesz, czy sam nie pamiętasz kogo cytujesz w komentowanej przez siebie wypowiedzi. Polemizujesz z wypowiedzią djtermoz, odnośnie 1ds mkII, ja natomiast mówiłem o 1ds mkI - to jakbyś nie wiedział (albo znów coś poplątał), to są dwa różne aparaty. Czytaj chłopie to co sam piszesz, bo się gubisz.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

głupa rżniesz (...) Czytaj chłopie to co sam piszesz, bo się gubisz.
    Nie denerwuj sie. To tylko fotografia, nie pobijmy sie o przecinek...

Ciemna strona mocy oglasza pas :-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 02:07

Bywalec Awatar Angmar

Domyślnie

Nie denerwuj sie. To tylko fotografia, nie pobijmy sie o przecinek...
    Nie, to nie jest fotografia - w twoim przypadku jest to jedynie trolling w najczystszej postaci.
    Urodziłeś się już takim malkontentem? Czy jest to przejaw frustracji, wynikający z posiadania Nikona? Tak czy siak daj na luz, bo w swoich wywodach ani nie jestes błyskotliwy, ani dowcipny.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angmar
    (...)w twoim przypadku jest to jedynie trolling w najczystszej postaci. Urodziłeś się już takim malkontentem? Czy jest to przejaw frustracji (...) nie jestes błyskotliwy, ani dowcipny.
    Mylisz sie Angmar. Dyskutowalismy o fotkach z roznych puszek i nigdzie nie widze tekstu z mojej strony, ktory uzasadnialby takie mocne slowa z Twojej strony.

Najwyrazniej pomylilem tez dwa modele Canona ze soba. To jeszcze nie powod, zeby mnie obrazac.

Ja lubie sobie pozartowac (np. szumy Smieny i 350D w dyskusji ze svenem), ale nigdy nie znizylbym sie do obrazania swojego rozmowcy tylko dlatego, ze ma ciemne wlosy, zielone oczy, koszule w kratke czy aparat Canona/Nikona/Pstrykona/Smieny/Minolty... (niepotrzebne skreslic).

Pozdrawiam,

Przemek
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 09:19

Uprawnienia umieszczania postów