Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: Początkujący - pomoc w zakresie sprzętu Aparat + obiektyw

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

a mnie zastanawia - dlaczego na siłe próbujecie udowodnić, że się złoszczę... denerwuje.. wściekam itp? ja tylko stwierdzam fakty i wyrażam swoje zdanie. Mam gdzies co myślicie o tym co ja myślę a wy robicie z tego narodową dyskusje.

dlaczego na pytanie, kto z was robi zdjęcia produktowe, kto ma studio i trochę więcej pojęcia niż amator o tym? nikt nie podnosi reki?

śmiem twierdzić, że nie macie do tego ani sprzętu, ani warunków ani wiedzy - zgadza się towarzysze?

ps.1. też mógłbym napisać, że to retoryczne pytanie ale nie nie, poczekam na Wasze odpowiedzi

ps.2. wiedza łyknięta z gugla się nie liczy
    Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 05-08-2009 o 17:10

Coś już napisał Awatar troll
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawek_b2b Zobacz posta
    a mnie zastanawia - dlaczego na siłe próbujecie udowodnić, że się złoszczę... denerwuje.. wściekam itp? ja tylko stwierdzam fakty i wyrażam swoje zdanie. Mam gdzies co myślicie o tym co ja myślę a wy robicie z tego narodową dyskusje.

dlaczego na pytanie, kto z was robi zdjęcia produktowe, kto ma studio i trochę więcej pojęcia niż amator o tym? nikt nie podnosi reki?

śmiem twierdzić, że nie macie do tego ani sprzętu, ani warunków ani wiedzy - zgadza się towarzysze?

ps.1. też mógłbym napisać, że to retoryczne pytanie ale nie nie, poczekam na Wasze odpowiedzi

ps.2. wiedza łyknięta z gugla się nie liczy
    Witajcie - nie nie Ty "slawek_b2b" - Tobie mówię s......padaj (zauważ Ty i Tobie napisałem z dużej litery - sam się sobie dziwię :rolleyes.

Ależ Wy macie nerwy........ jak postronki. Przy całej mojej pogodzie i spokoju ducha zaczął bym ........................ strzelać? - szacun wielki Koledzy - przeczytałem cały wątek - nieczęsty "udup"

Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

PANOWIE SZLACHTA
    - ja mogę do Was pisać nie tylko imiona ale też całe wyróżniki z dużych liter, nie sprawia mi to kłopotu i nie muszę się z tego tłumaczyć

wracając do tematu
    PANOWIE SZLACHTA
    w dalszym ciągu czekam na informację o waszym sprzęcie, waszym studio i doświadczeniu, nie wierzę że taki jeden mądrala z drugim nie ma się czym pochwalić... litości!

chciałbym już zakończyć ten wątek gdyż szkoda mi czasu na dalszą korespondencję ale do tego potrzebna jest mi odpowiedź na to jedno, ostatnie pytanie...:eek:
    Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 05-08-2009 o 19:03

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawek_b2b Zobacz posta
    chciałbym już zakończyć ten wątek gdyż szkoda mi czasu na dalszą korespondencję ale do tego potrzebna jest mi odpowiedź na to jedno, ostatnie pytanie...:eek:
    A po co ci ta odpowiedź? Strasznie trollowate pytanie .

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A po co ci ta odpowiedź? Strasznie trollowate pytanie .
    wcale nie
    pytanie jest proste, bezpośrednie i mam nadzieje, że jasne - zaznaczam że nie ma na celu nikogo obrazić dlatego zachęcam do odpowiedzi na nie szczególnie dwóch użytkowników: mate00sh oraz bobesky, chociaż inni co brali udział w dyskusji również mogą się włączać - nagroda gwarantowana - DACIE RADĘ

Uprawnienia umieszczania postów