Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: Początkujący - pomoc w zakresie sprzętu Aparat + obiektyw

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    sławku pytałeś o najlepsze a nie rozwiązanie
    nie oszukujmy się...
    najtańszego rozwiązania też byś nie umiał doradzić, zresztą odpowiedz sam: czy fotografujesz produkty? czy posiadasz odpowiedni do tego sprzęt? czy masz odpowiednio wyposażone ? (o ile w ogóle masz jakiekolwiek studio)
    czy masz doświadczenie w tego fotografii? jeżeli tak to jak długie i czym poparte?

p.s. mając na myśli studio nie chodzi mi o 2 halogeny z budowy po 5 milionów wat, kawałek prześcieradła i stojak pod imadło, który robi za statyw. Chociaż i tak pewnie napiszesz, że dobry fotograf to i w takim studio zrobił by świetne zdjęcia, nawet przy zgaszonym świetle - w tym miejscu cytuje porady z forum na temat budowy studia do fotografii produktowej (jeden z wątków w którym szanowny kolega zapewne też się udzielał jako fachowiec)
    Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 05-08-2009 o 12:46

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Sławku
    Wściekasz się a nie wiem o co.
    Zapytałeś o sprzęt i uzyskałeś odpowiedź. Zadałem ci, moim zdaniem istotne pytanie o twoje wymagania - naskoczyłeś na mnie jakbym ci co najmniej kogoś z rodziny skrzywdził.
    Poprosiłem o jakieś zdjęcia - od razu uznałeś że jestem złym człowiekiem i chcę je tylko po to by krytykować twój wybór i wyśmiewać za zakup akurat takiego aparatu.
    Chciałem pomóc - lecz ty na to nie pozwoliłeś.

Nie wiem na jakiego sprzedawcę trafiłeś ale mam nadzieję że był to ktoś rzetelny, uczciwy, znający się na fotografii produktów. Czego mimo wszystko ci życzę, jak również zadowolenia z zakupionego sprzętu.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów