Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Przystanek woodstock xv

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie Przystanek woodstock xv

Jak już było to przepraszam, jak nie było to jak co roku zapraszam
    http://www.wosp.org.pl/woodstock

pozdrawiam
    ___
    Canon

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Witam. Właśnie wróciłem z woodstockowego pola. Niby czwartek dopiero a narodu :-) Niestety niemiła niespodzianka spotkała mnie w biurze prasowym, w którym chciałem odebrać akredytację. Okazało się, że w tym roku są one... płatne :-( 100zł za redakcję do 2 osób. Każda kolejna osoba z redakcji to 50zł. Żenada :-(

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Witam. Właśnie wróciłem z woodstockowego pola. Niby czwartek dopiero a narodu :-) Niestety niemiła niespodzianka spotkała mnie w biurze prasowym, w którym chciałem odebrać akredytację. Okazało się, że w tym roku są one... płatne :-( 100zł za redakcję do 2 osób. Każda kolejna osoba z redakcji to 50zł. Żenada :-(
    No niestety, starają się zarobić na czym się da... Wczoraj na czacie GL Pan Owsiak podał że koszt organizacji Przystanku to ok. 4 milionów... Także troszkę to wszystko kosztuje.... Ale jednocześnie zapewnił, że kolejny przystanek odbędzie się w Kostrzynie, a tak wogóle to z Kostrzynem chce się zbratać na długo..... (obojętnie co miało to znaczyć )

pozdrawiam
    ___
    Canon

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinekP Zobacz posta
    No niestety, starają się zarobić na czym się da... Wczoraj na czacie GL Pan Owsiak podał że koszt organizacji Przystanku to ok. 4 milionów... Także troszkę to wszystko kosztuje.... Ale jednocześnie zapewnił, że kolejny przystanek odbędzie się w Kostrzynie, a tak wogóle to z Kostrzynem chce się zbratać na długo..... (obojętnie co miało to znaczyć )
    Przecież zyski z tych akredytacji to jakieś śmieszne orzeszki są. Przystanek od zawsze był finansowany z części środków zebranych podczas WOŚP.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Przecież zyski z tych akredytacji to jakieś śmieszne orzeszki są. Przystanek od zawsze był finansowany z części środków zebranych podczas WOŚP.
    Witam,
    i tu małe sprostowanie. Przystanek nigdy nie był i nie zapewne nigdy nie będzie finansowany ze środków zbieranych podczas WOŚP.

pozdrawiam
    ___
    Canon

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinekP Zobacz posta
    i tu małe sprostowanie. Przystanek nigdy nie był i nie zapewne nigdy nie będzie finansowany ze środków zbieranych podczas WOŚP.
    Jest z odsetek od tej sumy więc na jedno wychodzi.

Nie mówię że źle, karitas większe wały robi.

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

No dokładnie między innymi z odsetek. Ale ile tych odsetek sie przez rok uzbiera. Chyba duzo duzo brakuje do tych 4 mln.

pozdrawiam
    ps. nie dyskutujmy o finansach tylko o przystanku
    ___
    Canon

Uprawnienia umieszczania postów