Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: Koniec z nauką fotografii !

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

temat troche odbiegam, mi sie ze przesłaniem artykułu miał być fakt iż kupujesz sonego a380 i robisz sliczne zdjęcia na , dokupując ew. szkła lub lampy

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frugo Zobacz posta
    temat troche odbiegam, mi sie ze przesłaniem artykułu miał być fakt iż kupujesz sonego a380 i robisz sliczne zdjęcia na , dokupując ew. szkła lub lampy

Ten artykuł w Focus ma kilka zdań i nic nie wnosi a zdjęcie Alfy jest większe od ilości tekstu. Trudno na niego się powoływać.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec

Domyślnie

A jak mialaby wygladac reklama? 'Nic ci to nie da, ze kupisz nasz aparat, i tak jestes cieniasem. Idz na forum, tam ci napewno dadza o tym znac, czym predzej'

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a ty robiłeś od razu śliczne zdjęcia kupująć 400 i kita ? albo czy je w ogole robisz.
    promocja jak promocja ma zachęcić ludzi do kupowania, a że reszta tego nie robi to ich strata na tym rynku. jakby czepiać się promocji to iść do panasonica który tak wypromował swoją*stabilizację obrazu, że po dziś*dzień ludzie trzęsą jak opętani, sprawdzając czy stabilizacja działa...

A Sergiuszu powiem Ci, że parę dni temu kupiłem 5dII i trochę mi zajmie odnalezienie wszyzstkich funkcji. niestety canon lubi zmieniać menu i nazwy (dziwne, że polski lepiej znają niż polacy ;d) i powiem Ci, że fajnie mieć kontrolę nad wszystkim, lubię celowo ustawiać aparat wg własnych upodobań a nie, żeby robił to za mnie. Ludzie już teraz, zaczynają zadawać pytania co do czasu naśwetlania, przysłony i głębi ostrości. o dziwo : )
    Ostatnio edytowane przez xpressive ; 27-07-2009 o 20:40
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
    http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xpressive Zobacz posta
    a ty robiłeś od razu śliczne zdjęcia kupująć 400 i kita ? albo czy je w ogole robisz.
    promocja jak promocja ma zachęcić ludzi do kupowania, a że reszta tego nie robi to ich strata na tym rynku. jakby czepiać się promocji to iść do panasonica który tak wypromował swoją*stabilizację obrazu, że po dziś*dzień ludzie trzęsą jak opętani, sprawdzając czy stabilizacja działa...

Panasonic w lustrzankach nie ma stabilizacji obrazu. Ma stabilizację optyczną i bardzo mały wybór optyki. Z obiektywami Zuiko stabilizacji nie ma wcale.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Panasonic w nie ma stabilizacji obrazu. Ma stabilizację optyczną i bardzo mały wybór optyki. Z obiektywami Zuiko stabilizacji nie ma wcale.
    to może się pomyliłem, ale były reklamy w telewizji z tą niesamowitę stabilizacją gdzie można człowiekiem rzucać a i tak można idealne zdjęcie uzyskać. albo to coś z kompaktu było... nie pamiętam to było z 1,5 roku temu : )
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

z tego co zauważyłem Frugo strasznie musisz być uprzedzony do alf. pytanie czemu ?

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Wierzysz w reklamy?...
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

o tak właśnie lumix : D

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Wierzysz w reklamy?...
    nie ale 'pracowałem' w sklepie i przychodzili ludzie i rzucali sprawdzając stabilizację..

Zablokowany

Domyślnie

Nie tyle co uprzedzony do samej raczej, jak dotychczas do mojej zaufanej gazety, pytanie "Czemu nie promują tak C lub N?" chociaż jestem też uprzedzony do alfy a raczej do większości ich użytkowników. Lekka forma zniechęcenia, dla niektórych to taki który opanował już technike fotografii, a dla niektórych to po prostu posiadacz urządzenia pstrykającego :smile:
    I na pewno nie mam tu na celu zniechęcenia nikogo do alf czy też wytworzenia zaciętych dyskusji i kłótni.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów