Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: Przejście z 24-70 na stałki

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Wiem że drugie body to crop. Napisałem jaki widzę dla mne zestaw idealny na dwa body

Co do tej Sigmy 17-35 - 2.8 jest uzywalne? Jak z kolorami? Kontrastem? Jak pod światło?
    Wiem że trudno się spodziewać rewelacji po szkle w tej cenie, ale może jednak?
    Wiem wiem, poszukam sampli w necie..
    I sorry za lekkiego offtopa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    A ja sie nie zgodze. Sam z zooma przesiadam sie na same stalki i wcale za zoomem nie tesknie. Od kilku miesiecy wogole go nie uzywam i to juz nie chodzi tylko o swiatlo i jakosc. Robiac stalkami czlowiek zaczyna myslec jak co zrobic, jak sie ustawic itp Zoomem to sie tylko nadgarstek cwiczy.
    Wracajac do tematu to uwazam ze zestaw 35l+85 bedzie idelany pod cropa i FF'a. Rzeczywiscie szerokiego moze czasem zabraknac ale jest na to tanie rozwiazanie. Na ebayu mozna czasem wyrwac sigme 17-35 f2.8-4 nawet ponizej 100f. Na FFie da ci to piekny szeroki kat a i swiatlo przy 17mm dobre.
    No tak, ale sproboj pofocic dzieciaki (piątkę) w jednym pokoju z jednym body ff i dwoma szklami 16-35 i 85mm. Uciekło kilka portretów przy zapietym 16-35 i kilka świetnych sytuacji przy zapietym 85mm gdy potrzebowałem szeroko.
    Właśnie taki 24-70 choć nie idealny i klocek - przydałby się znakomicie.
    Lub drugie body oczywiście.
    Ostatnio edytowane przez Parteq ; 26-07-2009 o 09:38 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów