Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Jarre w TVP

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    bo ja wiem mi sie podobal ten kawalek ktory byl napisany dla chin, ciekawie razem zsamplowal dzwiek migawki i przelodowywanego karabinu...
    No je niestety nie miałem tyle szczęścia żeby obejżec cały koncert bo w pubie co jakiś czas przełączali na mecz Juve... Więc "mury" mnie ominęły Ale efekty super!
    Ostatnio edytowane przez kartel ; 27-08-2005 o 09:43
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Na alt.pl.divx obiecują ripa bezpośrednio z feedu z satelity (bez loga, komentarzy itp., taki RAW ;-) )
    I co?
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Domyślnie

Byłem na miejscu. Trochę widziałem, ale nie za dużo(sektor B1). Koncert napewno był fajny, ale chyba wolałbym go obejrzeć w TV, bo organizacja była beznadziejna. Upchneli masy ludzi w tak małych sektorach, że trzeba było się kisić jak oorki w słoiku. Dopiero jak opuściłem sektor to można było coś zobaczyć. O tłoku w kolejkach nawet nie wspomne.

Błajo robiłes zdjęcia?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Przeczytajcie doniesienia Jurka Plietha z "pierwszej linii frontu" dot. koncertu Jarre'a.

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Przeczytajcie doniesienia Jurka Plietha z "pierwszej linii frontu" dot. koncertu Jarre'a.
    Tylko gdzie? Milo by bylo dla leniwych (takich jak ja) podac jakiegos linka
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus
    Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
    Nie widziałem tego koncertu w TV ale byłem na nim. Efektów laserowych to za dużo nie było, poza sławną harfą. Reszta to raczej reflektory. Drugim mankamentem był poziom głośności, jak dla mnie to 1/4 za mało. Organizacja taka sobie to fakt ale i tak lepiej niż kiedyś na U2 w Warszawie.
    Poza za tym muzyka o.k. i sam pomysł na koncert też dobry no i klimat...
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

a czy to prawda że nie wolno było wnosić aparatów fotograficznych? Bo tak mi się o uszy obiło, jak ktoś z organizatorów informował. Z drugiej strony kto by to wszytsko sprawdził i upilnował. Śmiać mi się trochę chciało jak po takim apelu kamera zrobiła najazd na pierwszych z brzegu widzów i jeden z nich dzielnie wymachiwał kompaktem Sony-ego Ale ciekawy jestem czy ze sprzętem klasy SLR-dSLR ktoś wszedł?

Bywalec Awatar feder
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja nie wniosłem, a mogłem wnieść tele wielkości bazooki. Na początku ponoć nawet sprawdzali wszystkich za pomocą bramek z detektorami metalu. Po pwenym czasie odpuścili sobie bramki i obmacywali plecaki, ew. zaglądali do środka. O 19 przy bramie numer 3 przestali cokolwiek sprawdzać i tylko patrzyli na wchodzących ludzi (bramka sobie wtedy stała już odstawiona całkiem na bok). Jedyne co mi sprawwdzili, to tylko, czy mam bilet.
    Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Obok mnie focil koleś SLRem - tym, no jak mu tam? taka jakaś dziwna firemka? A! Nikonem
    Znaczy tylko zolto-czarnych wpuszczali ze sprzetem? :-) Ciemna strona mocy to jednak potega! ;-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 27-08-2005 o 20:05

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów