Wg warunkow wysylki tak, ale kosztu do PL nie podaja na stronie, trzeba zapytac. Ich strona to Foto-Besier , ale nie ma tam zbyt wiele, to taka lokalna firma z Rhein-Main-Gebiet.Zamieszczone przez MarekC
Wg warunkow wysylki tak, ale kosztu do PL nie podaja na stronie, trzeba zapytac. Ich strona to Foto-Besier , ale nie ma tam zbyt wiele, to taka lokalna firma z Rhein-Main-Gebiet.Zamieszczone przez MarekC
faktycznie niewiele tam jest, ale widać jak duża różnica w cenach jest między DE a RP.
Pozdrawiam
Marek
do wymienionych wad 300d nalezy doliczyc powolny start w porownaniu do 350d (jesli komus to przeszkadza).
ja bym radzil brac 300d (czesto nazywanego tu ,,trabantem'' - choc IMO nieslusznie) a ten zaoszczedzony 1000zl przeznaczyc na szkla - w koncu to obiektyw wplywa na efekt koncowy!
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Aż z ciekawości zrobiłem zdjęcia jednym i drugim... Przy ISO 800 szumy są minimalnie mniejsze w 350d, bardziej widać różnicę przy ISo 1600. Generalnie mniejsze - tak, ale nie przesadzajmy. Zresztą - tu widać co i jak:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/page26.asp
O obiektywach wiem prawie wszystko
a jakie szkło polecasz za te 1000 PLN ??? jako uzupełnienie kita, z tele ???
Pozdrawiam
Marek
Ogolnie to besier jest drogi, tylko ten zestaw ma rozsadny. Ja kupuje na eBayu, ostatnio w sklepie z sasiedztwa, w Bad Schwalbach, sa niedrodzy (przez eBay oczywiscie).Zamieszczone przez MarekC
Ja ze swojej strony polecam Sigme 70-300 APO DG, cena okolo 950zl.
z tych sampli to co najwyzej widac ze przy ISO1600 350D ma, jezeli nie takie same to mniejsze, szumy niz 20D. A to jak wszyscy wiemy nie jest prawda. Radze wiec zainteresowanym znalezc jakies inne porownania bo te sa kiepawe.Zamieszczone przez Cichy
Ja swego czasu jak robilem testy w bardzo kiepskich warunkach oswietleniowych wyszlo mi ze juz przy ISO400 EOS 350D wypada wyraznie lepiej. Przy 300D nie decydowalem sie raczej na robienie fotek przy ISO800. Efekty nie byly dla mnie zadowalające. Majac 350 uwazam ze jest lepiej.
ile trzeba wydać na najtańsze tele 300..400 mm po cropie z IS ??
Pozdrawiam
Marek
a te 699 z VAT czy bez ??? Bo jeśli bez to ponoć poniej ceny największych dystrybutorów C w DEZamieszczone przez pn_
Pozdrawiam
Marek