Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Specjalny program dla profesjonalistów w sklepie Cyfrowe.pl

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JerzyC Zobacz posta
    Wystarczy otworzyć Caneo, większość w tym sklepie jest o 5-10 % droższa. Jeżeli kupuje się więcej to już taka cena ma znaczenie.
    To ty się jeszcze dajesz nabrać na CENEO?
    Zadzwoń do najtańszych ofert, to się przekonasz, że: "towaru nie ma, ale będzie za 2 tygodnie...niemniej w nowej cenie, bo Canon Polska...itd"

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

zresztą cyfrowe.pl mam pod nosem wole tu przepłacić* te 5% wiecej i kupić /sprawdzić na miejscu niż czekać i bawić sie w odsyłanie w razie czego !
    EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Zadzwoń do ofert, to się przekonasz, że: "towaru nie ma, ale będzie za 2 tygodnie...niemniej w nowej cenie, bo Canon Polska...itd"
    Nie generalizuj. Takie np 50D jest dostępne od ręki chociażby w fotobasia.pl (3 pozycja w ceneo)

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Już kupowałem w tym sklepie a mieszkam 2 km od niego, to znaczy chciałem kupić, potwierdziłem cenę telefonicznie czy jest aktualna z tą na ich stronie www. Jak się okazało faktycznie była wyższa od podanej o kilkaset zł. Jest to niepoważne i nieprofesjonalne traktowanie dobrego ! klienta.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Nie generalizuj. Takie np 50D jest dostępne od ręki chociażby w fotobasia.pl (3 pozycja w ceneo)
    z całym szacunkiem, ale yo raczej wyjątek, potwierdzający regułę :-D

Domyślnie

Szkoda że w Krakowie nie macie siedziby Możliwość sprawdzenia organoleptycznego ma jednak duże znaczenie. Warto jednak zapamiętać o waszym programie

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JerzyC Zobacz posta
    Już kupowałem w tym sklepie a 2 km od niego, to znaczy chciałem kupić, potwierdziłem cenę telefonicznie czy jest aktualna z tą na ich stronie www. Jak się okazało faktycznie była wyższa od podanej o kilkaset zł. Jest to niepoważne i nieprofesjonalne traktowanie dobrego ! klienta.
    Najpierw wymyślasz wysokie ceny, teraz jakieś oszustwa w cenniku. Nie reprezentujesz aby konkurencji? Nigdy nie miałem z tym sklepem złych doświadczeń.

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Zadzwoń do najtańszych ofert, to się przekonasz, że: "towaru nie ma, ale będzie za 2 tygodnie...niemniej w nowej cenie, bo Canon Polska...itd"
    ostatnio chcialem kupic pare szkiel i co trafilem na sklep foto w sieci to okazywalo sie ze albo moje zamowienie byla anulowane, albo mozliwa byla realizacja zamowienia ale po wyzszej cenie, albo nieznany byl termin realizacji (szczegolnie zle wspominal foto-net.pl, nie mile zaskoczyl mnie rowniez foto-it, podobnie dziwnie foto-raj.pl, dziwnym trafem jest tez jakis niemiecki sklep techprime.de) - wiec niestety stalo sie to "regula" ze szuka sie naiwnego klienta, podobny mechanizm "lapania" stosuja firmy reklamujace swoje oferty za pomoca porownywarek cenowych, najnizsza oferta zazwyczaj jest nieaktualna, szkoda czasu na takie doslownie "wirtualne zakupy"

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów