Aha. A najbardziej chyba w sprawie tej gownianej puszki, nie? ;-)Zamieszczone przez muflon
![]()
Aha. A najbardziej chyba w sprawie tej gownianej puszki, nie? ;-)Zamieszczone przez muflon
![]()
1:4 wzgledem czego?
To nic nie daje... Nie ma bezwzglednej skali okreslajacej jakosc wzgledem rozmiaru. To ze jeden program zmniejszy zdjecie 4 razy nie znaczy ze taki co zrobi to 5 da automatycznie gorsze efekty i bedzie syf na zdjeciu.
Dawno temu za modemowych czasow przeciez bardzo modne byly porownania kompresorow i tego ktory da najlepsze i najmniejsze jotpegi. Wcale nie znaczy ze mniejsze bedzie gorsze.
...
No chyba nie bedziemy tuataj dowodzic, ze cos co produkuje kwadraty na jotpegach przy najwyzszym stopniu jakosci jest dobreZamieszczone przez pn_
Do tego to jest forum z nazwa firmy w nazwie na N
Tutaj sie rozmawia o C. A co N robi to pod innym adresem sie uwzglednia. 4 poziomy i na wszystkich artefakty? Bleee... To ja wole swoje dwa.
...
No to przeciez sie zgodzilem, nie? Juz mozesz mnie dalej nie przekonywac.Zamieszczone przez KuchateK
Ciemna strona mocy odlatuje w najdalsze zakatki galaktyki i ustepuje pola bialo-czerwonym.
To przeca tu o RAWach i JPGach gadamy. Napisalem 1:4 ze swojej instrukcji, bo innej nie mam, a ty nie chcesz mi napisac ile w Twojej stoi.Zamieszczone przez KuchateK
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 25-08-2005 o 21:54
Ale mine dalej masz taka jakas niepewna![]()
...
Nieskompresowanego.Zamieszczone przez KuchateK
Bo mnie jasna strona mocy atakuje.Zamieszczone przez KuchateK
JPG albo cudowny swiat najlepszego z formatow:
JPG
I co ja mam z tego zrozumiec?Zamieszczone przez pn_
![]()
...
Po mojemu nie ma sensu bo tez sie pogubilemZamieszczone przez muflon
.
Ale ja nie jestem programista ... choc z branza i studiami IT mam bardzo wiele wspolnego 8)